Bachelor in de kunst en design

Green River College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst en design

Green River College

Uw kunstonderwijs begint hier. Green River College bevordert een grondige voorbereiding voor de studie en de creatie van kunst. Green River vindt u een programma van onderzoek dat helpt elke individuele leerling het vinden van een balans tussen esthetiek en techniek in uw creatieve proces en expressie te ondernemen. Door de ontwikkeling van een sterke probleemoplossende vaardigheden, leer je de theoretische en praktische betekenis van je werk te bespreken. Green River kunt u uw ideeën te ontwikkelen, bouwen sterke technieken, en het creëren van een competitief portfolio.

De Associate in Fine Arts graad in de kunst wordt in het algemeen voortgezet door studenten die van plan zijn over te dragen aan een vier jaar universiteit. Echter, de voltooiing van deze opleiding is niet toegelaten als een kunst belangrijke waarborgen. Deze graad biedt studenten een brede basis in het voortgezet onderwijs of een carrière in de kunst. Studenten verleende de mate voldoen aan alle eisen van de staat Washington Direct Transfer Agreement (DTA). Een portfolio benadrukken beste werk van de student afgerond Green River Community College, met nadruk op originaliteit, faciliteit, en exploratie wordt sterk aanbevolen. Portfolio presentatie is meestal de bepalende factor in de aanvaarding voor Schone Kunsten grote, en deze mate biedt de structuur voor de voorbereiding van een sterke portefeuille. Om dit diploma te verdienen, moeten de studenten een minimum van 105-106 kwartaal studiepunten aan cursussen genummerde 100 of hoger (van goedgekeurde distributie lijst hieronder) en voldoen aan de specifieke eisen van de distributie. Niet meer dan 25 procent van het krediet eisen kunnen worden genomen na een pass / no-krediet basis. Studenten moeten zich ervan bewust dat de opleidingen met "Pass" kwaliteiten niet kan voldoen aan de eisen in hun belangrijkste gebied. Studenten moeten een cumulatieve GPA van 2,0 te bereiken en verdien een minimum van 24 studiepunten, waaronder het laatste kwartaal, in residentie bij Green River Community College.

Green River College Internationale Programma's is trots op de geweldige service die het biedt aan ieder van onze studenten. Ons doel is om u te helpen uw droom te verwezenlijken, of het nu over te dragen aan een topuniversiteit, beter uw Engels of ervaar de Amerikaanse college leven.

Wat is een portfolio?

Een portfolio van kunstwerk is een verzameling van uw beste en meest recente werk ongeveer 15-20 stuks. Het is een cruciaal onderdeel van uw aanvraag om professionele kunst scholen, de meeste universitaire kunstprogramma's, en galeries. De portfolio helpt iemand evalueren van uw prestaties en mogelijkheden.

De volgende zijn enkele overwegingen voor portfolio opnemen:

 • Tekeningen
 • Tekeningen uit observatie alleen
 • Modeltekenen van een levend model
 • Compositie vaardigheden
 • Exploratie van de media, inclusief het gebruik van kleur
 • Ontwerp-2D, 3D
 • Abstract werk
 • Complexe compositorische vaardigheden
 • Doordachte uitvoering van ideeën
 • Goed vakmanschap

Opmerking: De portefeuille dient ook voorbeelden van je beste werk in uw specialiteit bevatten.

Groene rivier

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

waarom

Onze studenten zijn toegelaten tot de vele top 100 universiteiten wereld *, zoals volgorde van Shanghai Jiaotong University, waaronder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, de Universiteit van Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, University Seattle, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universiteit van Michigan, Universiteit van Minnesota, Universiteit van Oregon, de Universiteit van Pennsylvania, Universiteit van Zuid-Californië, Universiteit van Texas in Austin, Universiteit van Virginia, Universiteit van Washington, Universiteit van Wisconsin staat Washington University * Opmerking: Toegang tot selectieve universiteiten is zeer concurrerend.

Green River College internationale studenten zijn toegelaten tot honderden universiteiten over de Verenigde Staten. Studenten krijgen de kwalificaties die nodig zijn voor de toelating van Green River en over te dragen aan topuniversiteiten als derde jaar junioren. Toelating is niet gegarandeerd, maar onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toegang tot topuniversiteiten geweest.

Greenriver

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Hoe werkt het?

Meer dan 25 universiteiten hebben aangeboden de University Transfer Pathway (UTP) optie om iedere student die is toegelaten tot de Green River. De garantie geldt niet voor de "impact" majors. Dit is hoe het werkt:

1. Breng naar Green River

2. Selecteer een universiteit - Kies de universiteit uit de lijst. Controleer de universiteit van de toepassing. Kies slechts één universiteit. Zorg ervoor dat de universiteit u heeft uw grote.

U zult de universiteit voorwaardelijke toelating brief of verklaring op hetzelfde moment je de Green River toelatingsbrief ontvangen ontvangen.

Monster Klassen voor Populaire Majors:

Kunst / Ontwerp:

 • Beginnend Ontwerp
 • Tekenen
 • Kleur en ontwerp
 • 3 dimensionale vormgeving
 • Digitale fotografie
 • Schilderen en Kunstgeschiedenis
GreenriverStudenten

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar traditionele Amerikaanse studentenleven op Campus Corner Apartments (CCA)

Studenten genieten van een handige, op de campus locatie; comfortabele, hoogwaardige voorzieningen; een uitstekende leeromgeving; en een kans om mee te doen en vrienden te maken in ondersteunende student gemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

 • Wonen op de campus is handig!
 • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
 • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
 • Veel on-site studentenactiviteiten
 • Privé en groep studiegebieden
 • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten15.81115.81215.813
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,900
per jaar
Locations
Verenigde Staten - Auburn, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Auburn, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan