Bachelor in de kunst in curatorial studies

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst in curatorial studies

North Park University

Bachelor of Art in Curatorial Studies

Als een van de concentraties in de kunst gestudeerd aan North Park, zal curatorial studies je leren hoe je een tentoonstelling te organiseren en je voor te bereiden op de gezamenlijke inspanning die gaat in de montage kunsttentoonstellingen voor publieke consumptie in een museum, galerie of institutioneel archief.

Waarom North Park?

Ons programma bereidt je voor op een curatorial carrière of graduate studie door middel van een sterke basis in de kunstgeschiedenis, de mogelijkheden om in te werken en organiseren van shows in de campus galerie en bibliotheek, en stage connecties met Chicago's enorme aantal kunstinstellingen.

Carrières en Graduate Study

U zult bereid zijn te werken in een museum, galerie of bibliotheek met afstuderen institutionele archieven gekwalificeerd om een ​​show te organiseren en te schrijven over tentoonstellingen of collecties voor een openbaar publiek-of na te streven een master's degree in de kunstgeschiedenis met een curatorial concentratie.

Curatoren zijn Kunstenaars

Curatoren moeten vele creatieve capaciteiten gebruiken om een ​​kunsttentoonstelling te ontwerpen voor het publiek, met inbegrip van de mogelijkheid om een ​​gemeenschap van kunstenaars en functie op te bouwen en binnen één-alle belangrijke vaardigheden die Noord-Park zal u helpen om zich te ontwikkelen.

Junior Kritiek

Tijdens uw junior jaar, zal u directe feedback op je werk tot nu toe ontvangen van de faculteit en uw collega's, plus mentoring over hoe u uw inspanningen te richten voor de toekomst. Gedurende uw tijd op North Park, zal de faculteit dit soort gevestigde belangen te nemen in u en uw doelen.

Senior Show: Professionele Portfolio

Senior art majors die zich concentreren in curatorial studies deel te nemen aan de Senior tonen tijdens hun laatste semester. Dit kan een selectie van je eigen werk, of een curatorial project dat je vaardigheden vitrines bij het samenstellen van een show en kan dienen als onderdeel van uw portefeuille in je zoektocht naar werk zijn.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • 12 geesteswetenschappen credits co-eisen
  • 46 Core Curriculum uur
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan