Bachelor In De Kunst In De Journalistiek - Media En Digitale Communicatie

Rafik Hariri University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Kunst In De Journalistiek - Media En Digitale Communicatie

Rafik Hariri University

De Bachelor of Arts in Journalistiek - Media en Digitale Communicatie is een programma dat zorgvuldig is ontworpen om afgestudeerden voor succesvolle carrières voor te bereiden op journalistieke public relations, bedrijfs- en overheidscommunicatie en andere communicatiekunsten.

Het programma is toegewijd aan het produceren van werk journalisten, public relations practitioners en andere communicators met een brede achtergrond in de liberale wetenschappen en wetenschappen. Rapportage-, schrijf-, bewerkings- en productievaardigheden worden benadrukt in alle fasen van de opleiding.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Het programma bereidt afgestudeerden voor om succesvolle carrières in een breed scala aan bedrijven en organisaties uit te voeren, waaronder: kranten, tv-stations, social media outlets, marketing en public relations afdelingen in allerlei organisaties en instellingen, online media organisaties, bedrijven, overheidsinstanties en niet- gouvernementele organisaties (NGO's). Het bereidt hen ook voor om zelfstandig te werken als freelance journalisten en professionele communicatoren.

UNIVERSITEITSVEREISTEN

Elke RHU-student moet 30 tot 33 credituren van algemene opleidingen over zes domeinen hebben, zoals hieronder beschreven. Twintig verplichte kredieten worden geselecteerd uit domeinen 1, 4, 5 en 6 en 9-12 electieve credituren geselecteerd uit domeinen 2 en 3.

CURSUSSEN

UNIVERSITEITSVEREISTEN

  • Communicatie (9 cr.)
  • Geesteswetenschappen / Beeldende Kunsten (6 cr.)
  • Kwantitatieve redenering (3 cr.)
  • Gemeenschap en duurzaamheid (3 cr.)
  • Sociale Wetenschappen / Cultuur (6 cr.)
  • Natuurwetenschappen en Technologie (6 cr.)

KOLLEGEVEREISTEN

  • Verplichte vakken (9 cr.)

PROGRAMMA-EISEN

  • Verplichte eisen (42 cr.)
  • Verplichte keuzevak (9 cr.)

Doelstellingen van het programma

De Bachelor of Arts in Journalism Program heeft een tweeledig doel: 1) de toekomstige journalisten communicatie professionals te voorzien van de vaardigheden en professionele en algemene kennis die nodig zijn om te slagen als bevoegde, ethische journalisten en / of professionele communicatoren en 2) de voorbereiding van studenten academisch onderzoek verrichten op massacommunicatie en journalistiek. In de professionele voorbereiding beoogt het de technische vaardigheden van studenten te bouwen, met name onderzoeks-, digitale media- en schrijfvaardigheden, alsmede om ervoor te zorgen dat de algemene educatieve achtergrond van studenten, waaronder kennis van nationale en internationale instellingen, sociaal-politieke processen en cultureel bewustzijn . Met betrekking tot haar tweede doel leren studenten sociaal-wetenschappelijke kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en zijn ze bereid om afgestudeerde studies te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Mechref
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Libanon - Mechref
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan