Bachelor in de kunst in gemeenschapsontwikkeling

Pan Africa Christian University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst in gemeenschapsontwikkeling

Pan Africa Christian University

Bachelor of Arts in de ontwikkeling van de Gemeenschap

Het communautaire ontwikkelingsprogramma is gebaseerd op de overtuiging dat de omzetting van het menselijk leven een goddelijk mandaat is dat moet worden ondernomen als de menselijke waardigheid hersteld moet worden. Het is verder van mening dat deze transformatie alleen kan gebeuren als het wordt uitgevoerd met behulp van holistische benaderingen en door ontwikkelingspraktijken die zijn toegewijd aan en geloven in het creëren van een gemeenschap waarvan de leden omarmen en streven naar gelijkheid en sociale rechtvaardigheid.

Doel van het programma

Het doel van de Bachelor of Arts in Community Development-programma is het trainen van hoogwaardige transformatieve gemeenschapsleiders en -praktijken die vaardigheden, houding en capaciteit aantonen om problemen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking aan te pakken die individuen voor een hoogwaardig leven helpen.

Toelatingsvoorwaarden

Houder van een Kenia Certificaat van het Secondary Examination (KCSE) met een minimumcijfer van C + of een equivalent certificaat met een minimum cumulatief van C + en een minimum van C in het Engels of; Houder van een KACE-certificaat met minimaal één hoofdpas en twee dochterondernemingen en minimaal een creditcard in het Engels in EACE of, in het bezit zijn van een diploma of een hoger diploma certificaat in een relevante discipline van een door de Ministerie van Onderwijs en goedgekeurd door CUE.

Verwachte leerresultaten

Aan het eind van het programma zal de leerder kunnen: 1. Begrijp de modellen, benaderingen en theorieën in ontwikkelingsconcepten van de gemeenschap; 2. Pas de modellen, benaderingen en theorieën toe in de ontwikkelingsprogramma's van de gemeenschap; 3. Ontwikkel partnerschappen met ontwikkelingsbureaus en deelnemen aan duurzame ontwikkeling; 4. Ontwerp innovatieve programma's die gemeenschappen mobiliseren naar actie; 5. Monitoren en evalueren van ontwikkelingsprogramma's voor de gemeenschap; 6. Integreer christelijke principes en ontwikkelingsprocessen in de gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan