Bachelor in de kunst in het basisonderwijs

University of Sioux Falls

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst in het basisonderwijs

University of Sioux Falls

De Roger en Ruth Fredrikson School of Education rust opvoeders met de kennis, vaardigheden en disposities vereiste voor een leven lang leren te realiseren voor alle studenten. Met de nadruk op dienend leiderschap en een collaboratieve omgeving, de Fredrikson School of Education bereidt studenten voor de eerste certificering, P-12 opvoeders in geavanceerde programma's en leiders in het volwassenenonderwijs en hoger onderwijs.

Bovendien, met zijn nationaal-geaccrediteerde opvoeder voorbereidingsprogramma's, de Fredrikson School of Education sluit zich aan bij de Interstate Teacher Assessment and Support Consortium fundamentele normen voor de voorbereiding van de docent, die de leerling en leren, inhoudelijke kennis, Instructional Practice en professionele verantwoordelijkheid op te nemen.

Basisonderwijs

Een zekere mate in het basisonderwijs van USF Fredrikson School of Education bereidt je voor op een zinvolle dienst in de klas. Via dit programma, vindt u een scala aan vaardigheden en methodologieën die u zal toelaten om les te geven in de publieke en particuliere school systemen in de rangen K-8 te leren.

In aanvulling op de vrije kunsten kern, moet Basisonderwijs majors een minimum van 65 uur semester in opleidingen en de vereiste uren student onderwijs te verdienen.

Voortgezet onderwijs

De Fredrikson School of Education biedt een volledige major in het voortgezet onderwijs. Om les te geven in het secundair onderwijs, zullen de studenten het nastreven van deze belangrijke ook behoefte aan een content-gebied major in biologie, chemie, communicatie studies en theater, Engels, geschiedenis of wiskunde na te streven. Studenten kunnen ook kiezen voor een K-12 kunstonderwijs major, een K-12 muziekonderwijs of K-12 Spaanse onderwijs belangrijk na te streven.

Speciaal onderwijs

Als u over het maken van een verschil passie en een verlangen hebben om anderen te dienen door middel van onderwijs, zal een diploma in het speciaal onderwijs van USF Fredrikson School of Education je voor te bereiden op een zinvolle dienst in de klas.

De speciale opleiding is niet ontworpen als een stand-alone plan van de studie. Studenten kunnen koppelen met een Basisonderwijs belangrijke of de secundaire / K-12 grote (met inbegrip van een content gebied).

Onderwijskunde

De eisen voor de BA in de Pedagogische Studies zijn vergelijkbaar met de BA in het basisonderwijs. Echter, zullen de studenten kiezen voor deze weg niet in aanmerking voor leraar certificering / licentiestatus. Acceptatie in de Teacher Education Program is een vereiste, maar de studenten hoeven niet te zien passeren van scores op de Praxis II examens. Een individueel plan van de studie zal worden gemaakt, op basis van interesse en carrière doelen, en door de voorzitter van de School of Education goedgekeurd.

AA in Child Development

Met een AA in Child Development, zullen de studenten worden opgeleid in de fundamenten van de voor- en vroegschoolse educatie hen voor te bereiden (1) een loopbaan in de familie thuis dagopvang, opvang in groepsverband, voorschoolse onderwijs en administratie en (2) geavanceerde professionele studie.

Om te voldoen aan de universiteit eisen voor de Associate of Arts graad, moeten de studenten hun vereiste 32 uur semester kiezen uit de vrije kunsten kern eisen. Deze studenten in staat stelt om te onderzoeken in het basisonderwijs blijven op universitair niveau van de bachelor's indien gewenst.

Minderjarigen / Teaching Endorsements

Naast een opleiding belangrijk, kunnen studenten kiezen ervoor om minderjarigen en / of aantekeningen toevoegen aan hun mate plan. De Fredrikson School of Education biedt de volgende minors en aantekeningen:

  • Engels talen leren (ELL) minor, die leidt naar de Engels als een nieuwe taal (ENL) endorsement
  • lezen minor
  • Geboorte-Preschool endorsement
  • Kindergarten endorsement
  • Middle School aantekeningen op het gebied van taal kunsten, sociale studies, wetenschap en / of wiskunde **
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sioux Falls, South Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates