Bachelor in de kunst in kunst

Peru State College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst in kunst

Peru State College

Bachelor of Art in Arts

Programma Mission Statement

De primaire missie van de Peru State College Art-programma is om afgestudeerden die in staat zijn en succesvolle kunstenaars, ontwerpers en leraren voor te bereiden. The Art Program heeft drie opties beschikbaar voor studenten die hen in staat om de meest geschikte richting, op basis van hun belangstelling blijven volgen. Het Teaching Option is voor de student op zoek naar certificering om kunst te onderwijzen in de openbare scholen. De Schone Kunsten optie is voor de student die van plan is om door te gaan naar graduate school, of het vinden van een carrière in de kunst afgezien van de openbare school lesgeven. Het Graphic Design optie is voor de student die wil een creatief in het ontwerp-industrie te zijn.

Programma Doelen

The Art Program aan Peru State College bevat opties in Fine Arts, Onderwijs, en Graphic Design. Dit betekent dat het programma moet studenten voorbereiden om te functioneren in verschillende rollen. Om dit doel te bereiken art instructie bereidt studenten voor op: 1. Visueel geletterd, met inbegrip van de bevoegdheid met behulp van de visuele elementen om beoogde effecten te bereiken, en het gebruik van het ontwerp principes om de samenstelling effectief te organiseren.

  1. Identificeren, analyseren en problemen in visuele vorm lossen in verschillende contexten.
  2. Interpreteer thema's in zelf-expressieve wegen en selecteer passende vormen, media, technieken en technologieën om deze uitdrukkingen te realiseren.
  3. Articuleren juiste mondelinge en schriftelijke antwoorden op hun eigen werk en processen, en om het werk van anderen.
  4. Wees goed geïnformeerd over de hedendaagse en historische kunst en waarderen kunst in en als cultuur.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Peru, Nebraska
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Peru, Nebraska
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan