Bachelor in de kunst in kunst

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Art in Arts

Programma Mission Statement

De primaire missie van de Peru State College Art-programma is om afgestudeerden die in staat zijn en succesvolle kunstenaars, ontwerpers en leraren voor te bereiden. The Art Program heeft drie opties beschikbaar voor studenten die hen in staat om de meest geschikte richting, op basis van hun belangstelling blijven volgen. Het Teaching Option is voor de student op zoek naar certificering om kunst te onderwijzen in de openbare scholen. De Schone Kunsten optie is voor de student die van plan is om door te gaan naar graduate school, of het vinden van een carrière in de kunst afgezien van de openbare school lesgeven. Het Graphic Design optie is voor de student die wil een creatief in het ontwerp-industrie te zijn.

Programma Doelen

The Art Program aan Peru State College bevat opties in Fine Arts, Onderwijs, en Graphic Design. Dit betekent dat het programma moet studenten voorbereiden om te functioneren in verschillende rollen. Om dit doel te bereiken art instructie bereidt studenten voor op: 1. Visueel geletterd, met inbegrip van de bevoegdheid met behulp van de visuele elementen om beoogde effecten te bereiken, en het gebruik van het ontwerp principes om de samenstelling effectief te organiseren.

  1. Identificeren, analyseren en problemen in visuele vorm lossen in verschillende contexten.
  2. Interpreteer thema's in zelf-expressieve wegen en selecteer passende vormen, media, technieken en technologieën om deze uitdrukkingen te realiseren.
  3. Articuleren juiste mondelinge en schriftelijke antwoorden op hun eigen werk en processen, en om het werk van anderen.
  4. Wees goed geïnformeerd over de hedendaagse en historische kunst en waarderen kunst in en als cultuur.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Lees meer

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Lees Minder
Peru , VS Online + 1 Meer Minder