Bachelor in de kunst in transformerend kerkleiderschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in Transformational Church Leadership

Introductie

Het Transformational Church Leadership Programme is ontworpen om een ​​kerkleiderschap te ontwikkelen dat is uitgerust om positieve spirituele en sociaal-economische transformatie van de kerk en de gemeenschap door de kerk te beïnvloeden. Het is geworteld in de overtuiging dat dit doel vooral wordt bereikt door de integratie van christelijk geloof en praktijk in alle aspecten van het curriculum. Zo zal ijverige studie van de leerstellingen van het Geestvermachtte Woord, gekoppeld aan radicale gehoorzaamheid en relevante leiderschapsvaardigheidstraining, deze gemachtigde leiders produceren die holistische en transformatieve bediening en dienstverlening in de kerk en de gemeenschap verlenen.

Doel van het programma

Het doel van de Bachelor of Arts in Transformational Church Leadership is om holistisch ontwikkelde en hooggekwalificeerde transformatorische kerkleiders op te leiden die niet alleen bevoegd zijn om bijbelse leiderschap in hun lokale gemeentes te leveren maar ook uitgerust zijn om in gemeenschapstransformatie-initiatieven te leiden.

Verwachte leeruitkomsten

Aan het eind van het programma kunnen de studenten: 1. Pas geluidshermeneutische principes toe op de bijbelexpositie van transformatieve levenslessen 2. Demonstreer de academische competentie en de expertise in administratieve en ministeriële vaardigheden die essentieel zijn voor transformationele kerkleiderschap.

  1. Demonstreer het vermogen om bijbelse waarden in de kerk en in al zijn geloofsoefeningen op te roepen.
  2. Evalueer transformerend leiderschap in de kerkgeschiedenis en relevantie voor de kerk vandaag.
  3. Ontwerp kerkinterventieprogramma's om de hedendaagse levenskwesties en het ministerie van gehandicapten aan te pakken.
  4. Leid de lokale gemeenschap om te gaan met beheersbare holistische transformatie-initiatieven.

Toelatingseis

KCSE Graad C +

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Lees meer

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Lees Minder
Nairobi , Kenia Online + 1 Meer Minder