Read the Official Description

Bachelor of Arts in Transformational Church Leadership

Introductie

Het Transformational Church Leadership Programme is ontworpen om een ​​kerkleiderschap te ontwikkelen dat is uitgerust om positieve spirituele en sociaal-economische transformatie van de kerk en de gemeenschap door de kerk te beïnvloeden. Het is geworteld in de overtuiging dat dit doel vooral wordt bereikt door de integratie van christelijk geloof en praktijk in alle aspecten van het curriculum. Zo zal ijverige studie van de leerstellingen van het Geestvermachtte Woord, gekoppeld aan radicale gehoorzaamheid en relevante leiderschapsvaardigheidstraining, deze gemachtigde leiders produceren die holistische en transformatieve bediening en dienstverlening in de kerk en de gemeenschap verlenen.

Doel van het programma

Het doel van de Bachelor of Arts in Transformational Church Leadership is om holistisch ontwikkelde en hooggekwalificeerde transformatorische kerkleiders op te leiden die niet alleen bevoegd zijn om bijbelse leiderschap in hun lokale gemeentes te leveren maar ook uitgerust zijn om in gemeenschapstransformatie-initiatieven te leiden.

Verwachte leeruitkomsten

Aan het eind van het programma kunnen de studenten: 1. Pas geluidshermeneutische principes toe op de bijbelexpositie van transformatieve levenslessen 2. Demonstreer de academische competentie en de expertise in administratieve en ministeriële vaardigheden die essentieel zijn voor transformationele kerkleiderschap.

  1. Demonstreer het vermogen om bijbelse waarden in de kerk en in al zijn geloofsoefeningen op te roepen.
  2. Evalueer transformerend leiderschap in de kerkgeschiedenis en relevantie voor de kerk vandaag.
  3. Ontwerp kerkinterventieprogramma's om de hedendaagse levenskwesties en het ministerie van gehandicapten aan te pakken.
  4. Leid de lokale gemeenschap om te gaan met beheersbare holistische transformatie-initiatieven.

Toelatingseis

KCSE Graad C +

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Pan Africa Christian University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum