Bachelor In De Kunst In Vrouwenstudies En Genderstudies

St. Thomas University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Kunst In Vrouwenstudies En Genderstudies

St. Thomas University

Studenten verkennen het idee dat identiteit is opgebouwd door middel van samenspel van individuen en maatschappelijke groepen en instellingen bij te voegen aan de familie, collega's, culturele en religieuze groeperingen, de media, enz. Cursussen studenten in staat stellen om te leren over het dynamische karakter van rolpatronen en normen, seksisme en machtsverhoudingen.

Een reeks van gender gelijkheid problemen zijn nu erkend als kwesties van openbare orde, met inbegrip van gendergerelateerd geweld, pesten, en de werkplek het eigen vermogen. Of de focus ligt sociale rechtvaardigheid, gender studies, of culturen van de wereld, de kernpunten zijn de sociale constructie van de identiteit, de aard en de impact van machtsrelaties en diversiteit, en de rol van persoonlijke betrokkenheid en sociale actie.

KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden

Onze studenten profiteren van de analytische en communicatieve vaardigheden ontwikkeld in de rechten van de vrouwen en mannen bewegingen voor sociale verandering. Analytische en communicatieve vaardigheden toe te passen omgevingen waar het sociaal beleid is gericht en sociale wetenschappen of geesteswetenschappen onderzoek vaardigheden zijn vereist, zoals in het sociaal werk, wet, de overheid onderzoek, bijvoorbeeld, Statistics Canada, en vooral in educatieve begeleiding, en het onderwijs werken. Met de behoefte aan een groter bewustzijn rond seksuele intimidatie / geweld op de werkplek en scholen, met inbegrip van cyber-intimidatie, het kritisch zelfonderzoek dit gebied voortbrengt is een centrale vaardigheid die managers en bestuurders zijn verplicht om te ontwikkelen.

GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS

Afgestudeerden van dit programma zijn voorbereid op professionele banen in het onderwijs, maatschappelijk werk, recht, en het management met betrekking tot het recht van een individu om te wonen, werken en studeren in een omgeving die vrij is van intimidatie, discriminatie of schade. Post-secundair onderwijs en onderzoek is ook een populaire pad voor afgestudeerden. Zelfs software bedrijven huren afgestudeerden met deze achtergronden van modules in het onderwijs, het beheer en de overheid dat de huidige problemen en onderzoek weerspiegelen bereiden.

Aanverwante gebieden VAN STUDIE

Veel cursussen binnen de Vrouwenstudies en Gender Studies zijn geconcentreerd in de sociologie en psychologie, maar Economics, Gerontologie, Science and Technology Studies en Criminologie cursussen richten zich op vrouwen en gender-gerelateerde thema's, als goed.

Major in Vrouwenstudies en Gender Studies

Een Major in Studies van de vrouw en Gender Studies bestaat uit 36 ​​krediet uur natuurlijk het werk voorbij het niveau 1000. Deze bestaan ​​voornamelijk uit de cross-genoemde cursussen hieronder.

Honours in Vrouwenstudies en Gender Studies

Een Honours in Studies van de vrouw en Gender Studies bestaat uit 48 krediet uur les voorbij het 1000 niveau, waarvan 6 credit-uren moet in theorie of methoden. Daarnaast wordt een Honours proefschrift ter waarde van 6 credit-uren nodig. Deze cursussen moeten omvatten een Honours proefschrift seminar of workshop van 3 of 6 credit-uren, afhankelijk van de discipline die de cursus aanbiedt.

Minor Studies van de vrouw en Gender Studies

A Minor Studies van de vrouw en Gender Studies vereist de voltooiing van 18 krediet uur in cross-genoemde cursussen, in twee verschillende gebieden. Inleiding tot Vrouwenstudies en Gender Studies (Gend 2016) wordt aanbevolen. Hoewel de studenten hun eigen plannen moeten bedenken, heeft de universiteit de volgende cursussen aangewezen als geschikt voor Vrouwenstudies en Gender Studies. De notatie (GEND) verschijnt na de titels van deze cursussen zoals ze in de beschrijving van de cursussen voor de respectieve departementen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,276 CAD
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Studenten huis; 13.747 CAD - Overseas studenten