Bachelor in de kunst - muziekproductie

Vytautas Magnus University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst - muziekproductie

Vytautas Magnus University

De bacheloropleiding in muziekproductie is uniek in de regio. Het is gericht op het geven van alle noodzakelijke creatieve training aan hedendaagse muziekproducenten, inclusief alles wat ze nodig hebben in hun succesvolle professionele carrière. Alles wat u leert, is ontworpen om een ​​succesvolle muziekcarrière te helpen starten en beheren. Je creëert real life-projecten die zijn ondergebracht in en aangepast aan de lopende mogelijkheden van de universiteit (optreden bij live-evenementen, mediasamenstellingen, muziekconcerten) en gebouwd rond de behoeften van de student. Het programma is voornamelijk gebaseerd op de praktijk, dus je zult een breed scala aan onderwerpen bestuderen - inclusief muzieksamenstelling en muzikale structuur voor muziekproductie, praktische muziekharmonie en melodieën, verbeteren van opnamevaardigheden in studio- en livesituaties, mix- en masteringtechnieken, marketingvaardigheden - met het uiteindelijke doel om een ​​succesvol muziekaanbod te creëren met uw eigen innovatieve, professionele composities.

In het BA (Hons) Music Production-programma krijg je de mogelijkheid om je muziek te produceren in 3 professionele geluidsstudio's die zijn uitgerust volgens de industriestandaard. U ontvangt een training in de Logic Studio-software en gebruikt Avid Pro Tools, Ableton en Final Cut Pro. Onze docenten hebben professioneel gewerkt in de media-industrie en hebben in het buitenland ervaring opgedaan. Het merendeel van het personeel is betrokken bij verschillende activiteiten van creatieve industrieën (componisten, geluidsontwerpers, onderzoekers, technici, videokunstenaars, producenten), zodat hun nieuwste praktijk snel in de cursus kan worden opgenomen.

Competenties verworven

De overdekte studiegebieden omvatten:

  • Compositorische en technische vaardigheden
  • Onderzoeksvaardigheden
  • Verkenning van het creatieve gebruik van geluidsmanipulatie
  • Kennis van kritische en contextuele taal ontwikkelen in relatie tot specifieke gebieden van muziekproductie, DJ-praktijk en live-uitvoering
  • Ontwikkelen en begrijpen van opnamevaardigheden
  • Methodologie bij mixen en masteren
  • Onderzoek van marketingstrategieën van de industrie en hun succesvolle toepassing in uw bedrijfsmodel
  • Uw muziekpromotie en marketingstrategieën maken
  • Het creëren van een functionerende website met een eindgebruiker in het achterhoofd
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,400 EUR
Locations
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan