Bachelor in de kunst - muziekproductie

Vytautas Magnus University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst - muziekproductie

Vytautas Magnus University

Unieke eigenschappen

Opleiding wordt uitgevoerd door twee samenwerkende universiteiten en de afgestudeerden worden gepresenteerd twee diploma's: Bachelor (Hons) in Music Production diploma uitgegeven door University of Central Lancashire (Verenigd Koninkrijk) en Bachelor of Music technologieën en de industrie diploma uitgegeven door Vytautas Magnus University (Litouwen ).

Studieprogramma omvat creatieve, commerciële en technologische aspecten van muziek productie. De cursussen worden gegeven door praktijkmensen en theoretici uit verschillende creatieve gebieden. Alle docenten hebben stevige werkervaring en innovatief denken, dat je studie interessant en waardevol zal maken.

toegangseisen

Aanvrager van de Music Production programma moet secundair onderwijs of gelijkwaardig diploma en bewezen capaciteit hebben verkregen om te spreken, lezen en schrijven in het Engels. Aanvrager dient een e-portfolio, CD of DVD van zijn / haar recente werk in te dienen en om deel te nemen in een interview, dat plaats on-line kunt nemen, indien de aanvrager niet aanwezig kan zijn.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van Music Production programma staat zal zijn: - Om studies voort te zetten in de masteropleidingen in Arts; - Om als geluid specialisten in de prestaties en de media-industrie te werken; - Om onafhankelijk geluid kunstenaars; - Om hun eigen business te creëren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan