Bachelor in de kunst: studio kunst

Siena Heights University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunst: studio kunst

Siena Heights University

Studio Angelico is de nationaal geaccrediteerde kunstafdeling van Siena Heights University, met graden in grafisch ontwerp, kunstgeschiedenis en beeldende kunst. Als onderdeel van deze graden kunt u kunstmedia bekijken zoals animatie, keramiek, tekening, grafisch ontwerp, metalen smeden, schilderen, fotografie, drukwerk, beeldhouwkunst, videobewerking en webdesign. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je kunstgraad te combineren met diverse andere majors, minderjarigen en certificaties op gebieden zoals bedrijfs-, psychologie-, chemie-, museumstudie- en lerarenopleiding, die je zal helpen voor te bereiden op carrières op het gebied van reclame , Kunsttherapie, kunstbehoud, museumwerk en kunstopleiding.

Bij Studio Angelico geniet u van kleine klasgroottes, gepersonaliseerde aandacht, actuele faciliteiten en een ondersteunende en diverse gemeenschap van leerlingen die uw groei als kunstenaar zullen bevorderen. Ons programma voor bezoekerskunstenaars verbindt u met deskundigen uit de hele wereld; De Klemm Gallery in Studio Angelico bevat niet alleen het werk van onze bezoekers, maar biedt ook een professionele locatie voor onze senior projecten van BFA majors. Educatieve reismogelijkheden zijn ook beschikbaar.

Wij nodigen u uit om onze faculteit te ontmoeten, onze faciliteiten te bezichtigen en een portfolio van uw kunstwerk voor mogelijke beurzen aan te bieden.

Het hoofddoel van het programma is het ontwikkelen van de beeldende kunstenaar. Studenten worden aangemoedigd risico's te nemen, speculeren, verkennen, onderzoeken, creëren en nagaan van kunstwerken van kwaliteit. Studenten worden verzocht om materiaal en ideeën te behandelen, om verleden percepties van de kunstwereld en hun binnen- en buitenwereld van verbeelding en waarden te verkennen. Deze verwachtingen pleiten voor een verbintenis om te studeren, een gedisciplineerde aanpak van werk en een bereidheid om persoonlijke en culturele identiteiten in hun kunstwerk te integreren.

Concentraties

  • Kunstterapie - Keramiek - Tekenen & Schilderen - Stichtingen - Grafisch Ontwerp - Fotografie & Digitale Media - Drukwerk & Boekkunsten - Beeldhouwkunst

Mission Statement

Studio Angelico, een gemeenschap van artiesten en opvoeders, stimuleert, uitdagingen, ondersteunt en onderwijst studenten om te worden: - Opgeleide kijkers met visuele geletterdheid en kritisch denken - Professionele artiesten met technische en creatieve richting - Nadenkende en verantwoordelijke burgers in een wereldwijde gemeenschap We zoeken door Dialoog en oefening om samen te werken in een liberale kunstcontext om de diversiteit en complexiteit van de menselijke ervaring zoals uitgedrukt in de beeldende kunst te waarderen, te begrijpen en te communiceren.

Studio Angelico, de naam van het gebouw dat het Kunstprogramma herbergt aan de Universiteit van Siena Heights, is al meer dan 60 jaar een centrum voor kunst- en kunstopleiding. De studio is vernoemd naar Fra Angelico, de Renaissance-schilder van de Dominicaanse Orde die in de 15e eeuw Florence woonde. De studio blijft een lange traditie van kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en reflectie in het maken van kunst.

Cursussen

  • Grondslagen I: Core Concepts
  • Grondslagen II: Kernconcepten
  • Grondslagen III: Tekenconcepten
  • Grondslagen IV: Digitale Concepten
  • Inleiding tot Sculptuur
  • Porfolio
  • Senior Expositie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
25,390 USD
- Per jaar
Locations
Verenigde Staten - Adrian, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Adrian, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan