Bachelor in de kunst & design - 3D-animatie en visuele effecten

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Maak het onmogelijke. Ontwikkel verbluffende 3D-animatie en beelden en leren hoe om visuele effecten te gebruiken om dingen op te blazen ... zonder per ongeluk te blazen uw computer up! Onze prijswinnende faculteit u op te nemen een meeslepende reis; leer je de basis van modellering, rendering, verlichting en technische richting die zal uitmonden met u een deel van een verbazingwekkende, industrie-niveau korte film in je laatste jaar.

animatie alumni

Carrière & Industrie

Om te slagen in de film post-productie-industrie, moet je bedreven en vol vertrouwen in het gebruik van de industrie standaard visuele effecten software te zijn. Je moet ook aan ervaring toepassen van creatief denken en het oplossen van problemen in een samenwerkingsverband en veeleisende omgeving. Werkgevers waarderen onze afgestudeerden, omdat deze cursus richt zich op de technische vaardigheden en soft skills die je nodig hebt in de industrie.

Je eerste jaar begint met een acht weken introductie in de wereld van de computer graphics. U zult het jaar eindigen door te werken aan een intensieve maar toch de moeite waard korte 3D-productie die zal ervoor zorgen dat u de academische fundering en de vaardigheden die je nodig hebt om de voortgang in uw hele graad.

Tijdens je tweede jaar, wordt u gevraagd om een ​​specialisatie in visuele effecten, technische studies of 3D-animatie, die u zal toelaten om te fine-tunen van uw specifieke vaardigheden te plukken.

Uw laatste jaar ziet u werkt aan een aantal van de industrie niveau producties die zal uitmonden met u een deel van een prachtig, state-of-the-art korte film. U zult ook de afwerking van uw laatste jaar met een onderzoeksproject dat u zal voorzien van de vaardigheden om uw kennis van 3D animatie en Computer Graphics (CG) naar een nieuw niveau te nemen.

  • Afgestudeerden zijn gegaan om te werken aan blockbuster films zoals Avatar en The Hobbit
  • Student korte films te ontvangen internationale onderscheidingen
  • Afgestudeerden zijn in de vraag naar hun ervaring met het werken aan grote projecten binnen een studio-achtige omgeving
  • Loopbaantrajecten onder meer 3D Modeler, Compositor, VFX kunstenaar, Animator, technisch directeur, Effecten Designer.
animatie

Toelatingseisen

Algemene toelating

Om te kwalificeren voor General Admission, zult u een minimum kwalificatie van NCEA University Entrance of gelijkwaardig, zoals CIE of IB University Entrance, of, niveau 4 of hoger Kwalificatie van een verwante discipline nodig.

International Students

Als je een internationale student, moet je bewijzen dat je over voldoende kennis van het Engels om deze cursus te voltooien. We zullen op zoek naar Academic IELTS 6.0 (minimum), of een gelijkwaardige opleiding als Engels niet je eerste taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder