Bachelor in de kunsten in film- en mediakunst

Messiah College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunsten in film- en mediakunst

Messiah College

Film- en mediakunst bij Messiah College

Van het klaslokaal tot het clapboard, zal de film- en mediakunst Bachelor of Arts (BA) diploma u verdiepen in zowel de technische als creatieve aspecten van het groeiende gebied van film- en mediakunst.

Het goed beschouwde film- en mediakunstprogramma van Messias biedt aanzienlijke mogelijkheden voor stages op alle niveaus van de mediaproductie en bereidt u voor op een carrière in productie, screenwriting, directie, editing of cinematografie.

Film- en mediakunst grote onderscheidingen

Als film- en mediakunst belangrijk bij Messiah College, kun je:

 • Opleidingen verkrijgen in digitale productie en bewerking, 16 mm filmproductie, cinematografie, basisregistratie, schermschrift en geavanceerde filmtechnieken zoals belichting en geluid.
 • Verken documentaire maken, basis speciale effecten en onderwerpen in nieuwe en digitale media. Onze cursussen worden voortdurend bijgewerkt om nieuwe vooruitgang in de filmindustrie te reflecteren.
 • Creëer je eigen films tijdens je tijd als student met de mogelijkheid om het te screenen op het College's jaarlijkse Humanities Symposium; bij "Splice", het jaarlijkse juried student filmfestival; of zelfs aan de lokale en nationale festivals voor overweging.
 • Gebruik onze nieuwe 1,740 vierkante meter media lab faciliteit in Hostetter Chapel, welke functies en eindeloos vloer groen scherm (evenals verscheidene draagbare groene schermen); een controle kamer; een Foley sound studio met een sound stand, Foley putten (voor het plaatsen van diverse materialen binnen en het creëren van geluiden), een grote monitor, microfoons en een computerstation met Pro-tools en audio mengapparatuur; en nieuwe apparatuur - waaronder HD-camera's en cinematografische camera's zoals de Blackmagic en een RED Epic (dezelfde camera die gebruikt wordt om de film "The Hobbit" te filmen).
 • Leer van faculteitsleden die professionals zijn in de film- en mediakunstindustrie.

Carrièremogelijkheden voor film- en mediakunst majors

Als afgestudeerd aan het film- en mediakunstprogramma zijn studenten uitgerust om banen te waarborgen, zoals:

 • Onafhankelijke screenwriter
 • Videograaf
 • Editor
 • Productie assistent
 • Cinematograaf
 • Animatie assistent
 • Directeur van de productie
 • Post-production assistent
 • Fotografie assistent
 • Verlichting lood
 • Video producent
 • documentarian
 • Audio / visuele coördinator
 • Actrice
 • Productie assistent

Stage mogelijkheden voor film en media arts majors

Het nationaal erkende stageprogramma van Messias plaatst studenten in een scala aan film- en mediakunstinterns. Enkele voorbeelden zijn:

 • Sony
 • Warner Brothers
 • universeel
 • grootste belang
 • JPL Creatief in Harrisburg, Pa.

Nationaal geaccrediteerd

Messiah College is momenteel volledig geaccrediteerd door NASAD (National Association of Schools of Art and Design) en het film- en mediakunstprogramma is een van de weinige programma's binnen de Raad voor Christelijke Hogescholen en Universiteiten (CCCU) waar u zowel film- als high definition video productie.

Vereiste stage

Je zal je professionele vaardigheden verder verbeteren en ervaring opdoen door middel van een vereiste stage, die veel studenten veilig stellen in een grote filmstudio (Sony, Warner Brothers, Universal of Paramount) via het Los Angeles Film Studies Center. Studenten hebben ook toegang tot lokaal gebaseerde Pennsylvania stages.

STATE-of-the-art faciliteiten

Een andere onderscheidende bron voor onze filmstudenten omvat het gebruik van onze gloednieuwe 1,740 vierkante meter media lab faciliteit in Hostetter Chapel. De ruimte omvat studio camera's, nieuwsset, studio lichten en een hoekig, eindeloos vloer groen scherm (evenals verscheidene draagbare groene schermen); een controle ruimte met computerstations en monitoren die de audio-, switcher-, grafische-, teleprompter- en kleurcorrectie regelen; en een Foley-studio voor geluidseffecten en andere audio-creatie in film- en media-postproductie (waaronder een sound booth, Foley putten (voor het plaatsen van diverse materialen binnen en het creëren van geluiden), een grote monitor, microfoons en een computerstation met Pro- gereedschap en audio mengapparatuur. De renovatie omvat ook nieuwe apparatuurbronnen, waaronder veldkits voor geluid en verlichting, HD-camera's en cinematografische camera's, waaronder vijf Blackmagics en een RED Epic.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
30,000 USD
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications have no deadline or due date
Locations
Verenigde Staten - Mechanicsburg, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications have no deadline or due date
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Mechanicsburg, Pennsylvania
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications have no deadline or due date
Einddatum Vraag informatie aan