Bachelor in de kunsten in hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp

Green Mountain College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunsten in hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp

Green Mountain College

De major Renewable Energy & Ecological Design is een uniek, innovatief programma dat de studie van energie en design integreert in combinatie met de ervaring van de Environmental Liberal Arts van het College.

Een nieuwe generatie onderzoekers, architecten, ingenieurs en bouwers bekijkt de gebouwde omgeving op een geheel nieuwe manier. Overmatig gebruik van energie en het gebruik van hulpbronnen dwingen deze pioniers om opnieuw te onderzoeken hoe we onze huizen en werkplekken ontwerpen en bouwen. Als u op zoek bent naar kansen in de opkomende groene economie, bieden hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp opwindende nieuwe speelvelden. De nieuwe certificering voor hernieuwbare energie en ecologisch ontwerp van Green Mountain College zal deuren openen.

U leert over ecologische ontwerpstrategieën en past deze toe met zowel uw verstand als uw handen, en ontwikkelt een uitgebreid begrip van energiegebruik en de paden naar een schone energietoekomst. Het interdisciplinaire curriculum van het programma biedt een hoge mate van flexibiliteit, waardoor studenten een concentratie in uw interessegebied kunnen ontwikkelen.

Vaardigheidsgerichte lessen in de goed uitgeruste fabricage-faciliteit, ontwerpverkenning in de speciale studio, het organiseren van stages, talrijke excursies en deelname aan praktijkgerichte gemeenschapsprojecten zijn essentiële componenten van deze major. Als afgestudeerde van het programma ben je uitgerust om ecologische ontwerpstrategieën te gebruiken, mogelijkheden voor hernieuwbare energie te analyseren en de vaardigheden om passende en zinvolle oplossingen te realiseren. Potentiële loopbaantrajecten omvatten productontwerp, residentieel ontwerp / bouw, kleinschalige hernieuwbare energie, hernieuwbare energie op bruikbare schaal, energiebeleid en verdere studie in aanverwante gebieden.

Voordelen zijn onder andere:

  • Mentorschap door deskundige GMC-faculteit en leidende professionals op het gebied van EcoDesign en hernieuwbare energie
  • Een hands-on curriculum waarmee u theoretische kennis kunt combineren met engagement in real-world oplossingen
  • Voorbereiding op verschillende carrièremogelijkheden en graduate schools in hernieuwbare systeeminstallaties, ontwerp / bouwbedrijven en belangenbehartigingsorganisaties.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan