Bachelor in de kunstwetenschappen

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de kunstwetenschappen

North Park University

Bachelor in de kunstwetenschappen

De studie en de praktijk van de kunst biedt de mogelijkheid om je creativiteit te uiten en uitgegroeid tot een sterke communicator die meent nieuwe ideeën, neemt de kritiek goed, voltooit projecten, en werkt zowel zelfstandig als in groepen. Deze vaardigheden zal je voor te bereiden voor een loopbaan in veel instellingen, waaronder scholen, musea, galeries, non-profitorganisaties, ziekenhuizen, en reclame en grafische bureaus.

Waarom North Park?

Wij bieden een hechte gemeenschap die uw creativiteit zal inspireren en het promoten van uw artistieke ontwikkeling door middel van gespecialiseerde cursussen gegeven door professionele docenten-kunstenaars, goed uitgeruste laboratoria die je technische vaardigheden te verbeteren, en brede betrokkenheid met on-campus galerijen en Chicago's van wereldklasse kunstscène. Kies uit drie concentraties: curatorial studies, beeldende kunst en grafisch ontwerp; of de uitoefening van een pre-professionele circuit in beeldende therapie.

Kunst

Kies uit drie concentraties:

Curatorial Studies: Leer hoe u een verzameling vormen en breng kunsttentoonstellingen tot leven samen, terwijl je voor te bereiden op graduate studie in de kunstgeschiedenis of werken in een museum, galerie of institutioneel archief.

Beeldende Kunst: Gain historische kennis van de kunst, de technische opleiding in verschillende kunstvormen, en de mogelijkheid om een ​​doordachte kunstenaar, klaar om te oefenen of graduate studie voort te zetten geworden.

Grafisch Ontwerp: Word een visuele communicator, in staat om uw creativiteit en technische vaardigheden te gebruiken om projecten uitvoeren, van idee tot werkelijkheid in een professionele omgeving.

Actieve Artiesten

Het oefenen van kunstenaars die actief produceren en te exposeren werk, faculteit bevorderen uw artistieke en persoonlijke groei en helpt je community op te bouwen met je klasgenoten. Ze trekken ook op verbindingen met professionele kunstenaars aan jury student shows brengen, exposeren hun werk, praat met klassen, en een ontmoeting met studenten.

Gallery Locaties

Carlson Tower Art Gallery en Brandel Bibliotheek zijn beide voorzien van het werk van studenten, docenten, en opkomende en gevestigde kunstenaars. Studenten hebben ook mogelijkheden om te participeren in juried shows en werken als galerie assistenten, samen met klasgenoten en docenten aan tentoonstellingen samen te stellen. Elk voorjaar de Carlson Tower Gallery is de thuisbasis van onze Senior Art Show, het weergeven van het werk van afstudeerders.

Stages

Ontvang een hands-on ervaring om uw studio en klassikale training te verbeteren. Faculteit putten uit hun verbindingen en kennis van de dynamische Chicago kunstscène om u te helpen een stage die uw interesses past land. Art majors hebben geïnterneerd in het Museum van Hedendaagse Kunst, het Field Museum, het Museum of Surgical Science, Tony Wight Gallery, Leo Burnett, en de Evangelische Covenant Church confessionele kantoren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan