Bachelor in de levensmiddelentechnologie

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de levensmiddelentechnologie

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bachelor in Food Technology

Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te behouden, moet voedsel zowel veilig geproduceerd en veilig aan de consument geleverd. Dit vereist technologie voor de verwerking van grondstoffen in voedsel evenals het behoud technologieën te zetten om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verhogen.

De voedingsindustrie is zeer concurrerend en is voortdurend in beweging op de vraag van de consument te voldoen en het gebruik van technologische innovaties. Moderne geavanceerde technologieën maken het mogelijk de productie van gezond en veilig voedsel, die in staat is om aan de eisen van de hedendaagse snelle consument-gedreven economie te voldoen. Veel van deze technologieën worden nu aangepast aan Indonesië's snel groeiende voedingsindustrie, en er is nog steeds behoefte aan nieuwe oplossingen voor het concurrentievermogen van de Indonesische eten en drinken industrie, die een mooie toekomst belooft voor studenten in de levensmiddelentechnologie gebied te versterken. Industrie en regeringen moeten hooggekwalificeerde professionals die kennis hebben van voedsel wetenschap en technologie kunnen combineren met het vermogen om toe te passen en geavanceerde kwaliteitssystemen voldoen aan de internationale verwachtingen behouden.

Unique Value Points

  • Programma Studie van Food Technology bij I3L heeft een uitstekende curriculum programma dat speciaal is ontwikkeld om afgestudeerden klaar om te werken in de voedingsindustrie of de overheid voor te bereiden. Het curriculum is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Food Science and Technology bij SLU, Zweden.
  • Food Technology bij I3L wordt gepland om een ​​food innovatie en onderzoek faciliteiten die is uitgerust met een voorschot food processing units en instrumenten waar studenten stage zal winnen door middel van hands-on ervaringen workshops en onderzoeksprojecten hebben.
  • Programma Studie van Food Technology bij I3L zal samenwerking met verscheidene Voedsel Technology Department bij andere internationale universiteiten en instellingen op het gebied van uitwisseling van studenten, stages, workshops en academische activiteiten.
  • Faculteiten van Food Technology programma niet alleen lezingen, maar ook zal hebben projectactiviteiten onderzoek richtte zich op zuivel en producten, snacks en bakkerijproducten technologie, fruit, groente, en dranken producten, granen en peulvruchten verwerking, toepassingen van functionele en gezonde ingrediënten, slimme verpakkingen en procesautomatisering en robotica.
  • Het leerproces bij I3L is een vervlochten van academische uitmuntendheid, industriële ervaringen en gouvernementele goedkeuring die wij genoemd als een triple helix onderwijs.
  • Met Engels als taal, zal de afgestudeerden in het hoger worden gepositioneerd te vergelijken met afgestudeerden van andere instellingen in Indonesië en zullen ze meer klaar zijn wanneer ze willen het onderwijs voort te zetten.

Programma Learning Outcomes

Food Technology programma is ontworpen om specifieke leerresultaten te bereiken biedt de sterkste basis voor professionele ontwikkeling, de productie van concurrerende afgestudeerden voor de industrie en werkgelegenheid publieke sector en toelating tot de internationale top vooruitgang programma's.

Afgestudeerden van I3L Food Technology programma zal hebben: 1. Beschrijf de bron en de variabiliteit van rauw voedsel materialen en hun effect op de verwerking van levensmiddelen operaties.

  1. Leg de chemische grondslag liggen aan de verschillende eigenschappen van voedingscomponenten, de belangrijkste chemische reacties die plaatsvinden tijdens voedselverwerking en opslag te bespreken, en de meest geschikte laboratoriumtechnieken en praktische oplossing selecteren om specifieke problemen in voedingsmiddelen 3 lossen. Bespreek de belangrijke pathogenen en bederf micro-organismen in voedingsmiddelen, de meest waarschijnlijke bron van deze organismen, en de voorwaarden waaronder ze groeien, dus in staat zijn om de effecten van de gemeenschappelijke verwerking van levensmiddelen systemen en opslag van voedsel condities op de overleving en de groei van microbiële verontreinigingen 4 verklaren . Begrijp de basisprincipes van voedsel conserveringsmethoden, met inbegrip van hoge en lage temperatuur, drogen en wateractiviteit controle, hoge druk, extrusie, vergisting, en aseptische verwerking, dus in staat zijn te identificeren en te beschrijven de eenheid handelingen die nodig zijn om verschillende soorten voedsel te produceren 5 producten. Leg uit traditionele en nieuwe vormen van verpakkingsmaterialen / machines, sluitingen, opslag en levering systemen 6. Leg functies van spesific voedingsstoffen en ingrediënten in het behoud van gezondheid en identificeren van wat voedingsmiddelen zijn goede bronnen voor wat voedingsstoffen en functionele ingrediënten 7. Bespreek de reactie van micro-organismen op milieu-stressfactoren, en de beginselen van de sanitaire voorzieningen praktijken om micro-organismen te controleren, en begrijpen van de rol van nuttige micro-organismen in voedingsmiddelen en het gebruik ervan in fermentatieprocessen.
  2. Leg bederf en aantasting mechanismen in voedsel, en het juiste gebruik van geschikte laboratoriumtechnieken om op te noemen, isoleren, en micro-organismen te identificeren in voedingsmiddelen.
  3. Gedrag juiste sensorische evaluatie tests om specifieke vragen over voedsel attributen of voorkeuren van de consument te beantwoorden. Heeft u een basiskennis van statistische gegevens zoals gebruikt in voedsel technologische toepassingen en passende computer software te gebruiken om de vereiste taken uit te voeren of problemen in de voedingswetenschap te lossen interpreteren.
  4. Samenvatten en kritisch bespreken actuele thema's die van belang zijn in levensmiddelen technologie, die onder toepassing van principes uit de verschillende facetten van levensmiddelentechnologie en aanverwante disciplines om nieuwe innovatieve food producten te ontwikkelen en om praktische, real-world problemen op te lossen.

Career Prospect

Eten technologen hebben belangrijke rol bij de productie van voedingsmiddelen bedrijven, waaronder kwaliteitscontrole en food research en ontwikkeling. Industrie en regeringen moeten hooggekwalificeerde professionals die kennis hebben van voedsel wetenschap en technologie kunnen combineren met het vermogen om toe te passen en geavanceerde kwaliteitssystemen voldoen aan de internationale verwachtingen behouden. Food Technology programma van I3L is ontworpen om specifieke leerresultaten dat de sterkste basis voor de professionele ontwikkeling, de productie van concurrerende afgestudeerden voor de industrie en werkgelegenheid publieke sector en toelating tot de internationale top vooruitgang programma's.

De unieke ervaring van actief in wereldwijd verbonden state-of-the-art projecten samen met internationale wetenschappers, deskundigen, industrie leiders en ondernemers biedt een werkelijke kracht voor de toekomstige carrière afgestudeerden zowel werkzoekende of het nemen van ondernemende ventures. De carrière mogelijkheden uit te breiden naarmate de leerlingen verwerft ook de vaardigheden en het comfort te beheersen toespraak, debat, informatica en bio-ondernemerschap die zal helpen de I3L studenten om de toekomstige leiders te worden.

Afgestudeerden van ons programma in Food Technology zal worden voorbereid om verantwoordelijke leidinggevende posities in onderzoek en ontwikkeling, voedselveiligheid, kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole in de voedingsindustrie nemen. Andere carrière opties zijn posities in de openbare of particuliere organisaties gezondheid in beleidsvorming, en naleving van de regelgeving zaken, of in het onderzoek posities. Het programma bereidt ook de afgestudeerden voor verdere graduate studies of een carrière als een internationale ondernemer.

Cursussen

1e jaar

  • Fundamentals of Life Sciences
  • Molecular Biology & Celular
  • Algemeen & Organic Chemistry
  • Biostatistiek
  • Academic Writing
  • Principles of Food Science and Technology
  • ICT in Life Science
  • General Microbiology
  • Basis van Bioinformatics
  • Principes van Biotechnology & Bioentrepreneurship
  • Wetenschappelijk Schrijven & Presentatie Vaardigheden
  • biochemie
  • Principes van biogeneeskunde
  • Genes & Development

2e jaar

  • Eigenschappen van Food and Processing I
  • Eten chemie I
  • Procesbeheersing en automatisering I
  • Analytische methode in Food I
  • Levensmiddelenmicrobiologie
  • Eigenschappen van Food and Processing II
  • Procesbeheersing en automatisering II
  • Eten chemie II
  • Technologie van groenten en fruit
  • Analytische methode in Food II
  • Technologie van de spier-voedingsmiddelen op basis van

3e jaar

  • Cereal technologie
  • Melk en zuivelproducten technologie
  • Voedselveiligheid en Toxicologie
  • Sensory Evaluation
  • Food Additives
  • Keuzevakken 1
  • Food Packaging
  • Kwaliteitsbeheer en levensmiddelenwetgeving
  • Eten Enzymologie
  • Ethiek, maatschappijleer en Social Responsibility
  • Beverage Technology
  • Wetenschapsfilosofie
  • Experimenteel ontwerp
  • Keuzevakken 2

4 Jaar

  • Indonesië: Cultuur, Taal, en Toekomst
  • Stage *
  • -Fermentatie gebaseerde Food Technology
  • Zakelijke Simulation
  • Productontwikkeling en marketing
  • Keuzevakken 3
  • Proefschrift

Keuzevakken

  • Eten Frituren & extrusietechnologie
  • Healthy Food Technology
  • Voedingsbiotechnologie
  • Snoepgoed, chocolade, & Cream Technology
  • Ice Cream Technology
  • Geavanceerde Food Processing
  • Geavanceerde Dairy Technology
  • Eten Reologie & Texture
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
3.5 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
40,000 USD
International Scholarship beschikbaar
Locations
Indonesië - Jakarta
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Indonesië - Bandung, West-Java
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates