Bachelor in de lichamelijke opvoeding

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de lichamelijke opvoeding

North Park University

Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding

De mogelijkheid om de waarde van de oefening en sport die bekend is inboezemen om te profiteren van onze mentale en fysieke gezondheid is gegroeid steeds kritischer als onze natie gezichten montage uitdagingen voor de volksgezondheid. U vindt er een wetenschappelijke basis in de menselijke beweging te krijgen en bereid zijn om een ​​leraar of coach te worden, het verstrekken van leiderschap in de educatieve en recreatieve instellingen om anderen te helpen atletische vaardigheden en gezond gedrag dat een leven lang meegaan ontwikkelen.

Waarom North Park?

Ons programma biedt de wetenschappelijke opleiding en professionele ontwikkeling die u nodig heeft voor een carrière als leraar of coach. Met de nadruk op het bedienen van diverse bevolkingsgroepen, terwijl het leren samen met Noord-Park studenten van verschillende culturele achtergronden, leren we het onderwijs curriculumontwikkeling en methoden die u in staat om toe te passen in een klaslokaal, gemeenschap recreatie club of privé atletische faciliteit zal zijn fysiek.

Carrière In Lichamelijke Opvoeding

Lichamelijke opvoeding majors bereiken leidinggevende posities in de K-12 scholen, hogescholen en universiteiten, park districten, en andere recreatieve instellingen, werkzaam als docenten, coaches, atletische bestuurders, en het park district leiders, onder anderen.

Alumni Carrière

  • Leraar lichamelijke opvoeding
  • High School Athletic directeur
  • Coach
  • Personal Trainer
  • Sportkleding Ondernemer
  • Park District Administrator

Leraar Certificering / Practicum Ervaringen

Studenten die willen lichamelijke opvoeding op de lagere of middelbare scholen onderwijzen zal de K-12 certificering onderwijs opeenvolging door School of Education North Park te voltooien. Adviseurs van zowel de PE grote en de School of Education zal ervoor zorgen dat u op schema voor de eisen die u nodig hebt, inclusief student ervaring met lesgeven in een Chicago openbare school, een particuliere school, en een suburbane school af te studeren klaar om te leren als een volledig -qualified opvoeder.

Programma-eisen

Major Cursussen:

  • 36 (BA) of 41 (BS) credit-uren
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale credit-uren voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan