Bachelor in de logistiek

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de logistiek

Grupo Tiradentes

De Logistics geldt uiteraard de belangrijkste vervoer procedures, warehousing en logistiek. Ren en onderhoudsschema programma voor machines en uitrusting, inkoop, de ontvangst, opslag, handling, verzending en distributie van materialen en producten. Werkt in voorraadbeheer. Het bieden van klantenservice. Implementeer kwaliteit procedures, veiligheid en hygiëne in het logistieke systeem.

  • 02 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

Logistics doordringt de verschillende economische sectoren: agribusiness, industrie, handel en diensten. Voegt waarde toe door de attributen van plaats en tijd. Met de globalisering van de economie, biedt producten en diensten nemen toe en de uitdaging is om de service niveau dat nodig is door de klanten te voldoen, bij te dragen aan de ontwikkeling van concurrerende en duurzame manier van zaken. Zo is de vraag naar geschoolde en gekwalificeerde professionals in de logistiek is progressief en met een brede markt prestaties, zowel in de private als de publieke sector.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.300,00 Volledige R $ 7.000,00

EXPERTISE

Een professionele bereid om specifiek te gaan met de logistiek is nog nieuw - welke waarden deze cursus. De gebieden zijn vele, zoals handel, industrie, agribusiness, traffic engineering projecten, en het onderwijs en de sectoren veiligheid in het verkeer, controle, coördinatie, expeditie en de verschillende logistieke segmenten, onder anderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan