Bachelor in de luchtvaart beheer

University of Information Technology and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de luchtvaart beheer

University of Information Technology and Management

Bachelor in Aviation Management

Aviation Management Specialisatie loopt onder het beschermheerschap van Deutsche - Lufthansa, een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Lufthansa coördinaten in natuurlijk ontwerp, trainingen en stages voor Aviation Management specialisatie.

De markt voor luchtvervoer heeft ondergaan een enorme ontwikkeling in de voorgaande jaren. Op basis van onderzoek door de Civil Aviation Authority, wordt verwacht dat de vraag naar luchtvaart management specialisten aanzienlijk in de komende 15 jaar zal toenemen.

Met het oog op de verwachtingen van de markt te voldoen, heeft de Universiteit van Informatie Technologie en Management in Rzeszow (UiTM) een nieuwe specialty cursus op maat op het gebied van Aviation Management, dat een mogelijkheid van het verwerven van vaardigheden in het Aviation Management met speciale aandacht voor de luchthaven biedt luchtvaartmaatschappijen, handling en operaties. UiTM is de pionier van deze cursus in Polen en slechts vierde Universiteit in Europa die een dergelijke uitgebreide cursus over Aviation Management.

Alle cursussen Aviation Management worden gehouden in het Engels. In het eerste jaar, onze studenten krijgen een grondige kennis van de verschillende onderwerpen, die directe of indirecte gebruik in de luchtvaart industrie. De specialiteit modules beginnen vanaf de 3e semester. Onze docenten zijn onder andere internationale experts - beoefenaars, wiens dagelijks werk is gerelateerd aan vervoer door de lucht markt. Hun enorme ervaring wordt weerspiegeld in de kwaliteit van hun onderwijs.

Tijdens de luchtvaart management studies, zullen de studenten kennis met de cursussen zoals Aviation Management en beleid, Aviation wet en organisaties, Airline Network Management, het beheer van de luchthaven, Luchtvracht management, en de luchtvaart.


Waarom om deze cursus te kiezen

Het Aviation Management specialiteit is meer praktijkgericht. Tijdens de cursus ontwerp en ontwikkeling, we opgenomen de beste Europese praktijken in onderwijs en samenwerking tussen bedrijven. Terwijl het leren van de verschillende lesmodules onze studenten werken op een groot aantal case studies die hen de kans om hun theoretische kennis opgedaan tijdens de colleges te gebruiken geven. Leren zodanig verhoogt de mogelijkheid van het overnemen kritische benadering van diverse problemen, creatief denken en met de beste hulpmiddelen en economische indicatoren voor een specifiek probleem. De studenten nemen ook deel aan een beslissing-game, waar ze beslissingen nemen en problemen typisch voor de luchtvaartmaatschappij managers op te lossen. Daarnaast krijgen de leerlingen ook de luchthaven van processen en operaties simulatie certificaat.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Rzeszów, Woiwodschap Subkarpaten
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 30, 2020
Dates
Oct. 2018
Polen - Rzeszów, Woiwodschap Subkarpaten
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Sept. 30, 2020