Bachelor In De Luchtvaart Management (eerste Twee Jaar)

Cypress College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Luchtvaart Management (eerste Twee Jaar)

Cypress College

De Aviation Management Program biedt studenten met een carrièrepad voor het bereiken van de fundamentele vaardigheden, praktische kennis en technische opleiding voor het nastreven van een carrière in de luchtvaart management. Studenten het invullen van deze graad wordt gevorderd begrip van de veiligheid, beveiliging, service te ontwikkelen, en reglementaire vereisten die nodig zijn om te werken in de luchtvaart management.

Om een ​​Associate Degree studenten te verdienen moeten alle afstuderen eisen te voltooien op te nemen: (1) alle belangrijke cursus eisen met een minimum graad van "C" of beter; (2) 25 eenheden van Eisen Algemene Onderwijsbond Graduation; (3) de culturele diversiteit en het lezen eisen; (4) alle keuzevakken met een minimum van 60 eenheden te voltooien; en (5) een minimum GPA van 2,0. Ten minste 50% van alle belangrijke werk natuurlijk moet worden ingevuld op Cypress College. Cursussen die belangrijke eisen voor een Associate Degree in Cypress College voldoen misschien niet dezelfde zijn als die nodig zijn voor het invullen van de belangrijkste op een transfer instelling die een baccalaureaat te zijn. Voor informatie over specifieke eisen universiteit, neem dan contact op met uw adviseur, of bezoek de Transfer Center.

LET OP: Afronding van een Associate Degree is gelijk aan de eerste twee jaar van een bachelordiploma en kan worden overgedragen naar een Cypress College partner University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cypress, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates