Bachelor in de machine intelligentie en robotica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor Degree in Machine Intelligentie en Robotica

Introductie

De aanwezigheid van microchips of geïntegreerde schakelingen in bijna elke vorm van moderne machine zorgt voor een zekere mate van intelligentie in de meeste mechanische en elektronische apparaten. Geautomatiseerde processen, "expert" systemen; taken waarbij sorteren, vervoeren, herinneren, het aanpassen en zelfs repareren, al kan een zekere mate van programmering die is ontworpen, ontwikkeld en getest door een persoon of een team dat begrijpt toegepast informatieve technologieën, machine intelligentie en / of robotica betrekken. Studenten in deze faculteit zijn vaak gefascineerd door de filosofische, evenals het technische aspect van kunstmatige intelligentie, hoewel het curriculum is primair gericht op toepassingen.

Onderwerpen binnen dit gebied zijn de automatische redeneren, logisch redeneren, en automatische aftrek. Toepassingen zijn onder andere formele kwaliteitscontrole van software en hardware, planning, computer-aided besluitvorming, automatisering, monitoring processen, stimulus herkenning technologie en algoritmen en robot dynamiek. Cursussen in deze opleiding aandacht voor kunstmatige intelligentie en de praktische aspecten van het maken van intelligente machines werken, met een speciale focus op de theoretische en wiskundige fundamenten die automatisch redeneren mogelijk te maken.

Programma overzicht en leerresultaten

Het gebied van Applied IT, Machine Intelligence and Robotics kan worden gezien van ten minste drie verschillende, maar nauw met elkaar verbonden standpunten. Vanuit technologisch oogpunt studenten krijgen elementaire en voortgezette opleiding in de aard van de robot onderdelen (wat achtergrond in de natuurkunde is nuttig). Vanuit een zuiver wiskundig oogpunt, zult u aspecten van waarschijnlijkheid, lineaire systemen en stochastische processen, gebruikt in vele automatische redenering en planning problemen te bestuderen. Van een logisch en symbolische gezichtspunt van de cursus werk behandelt basisprincipes van cognitie, automatisch redeneren en zoeken, en besluitvorming theorie.

Loopbaanperspectieven

Na het afstuderen van dit programma, krijg je een diploma op het gebied van Applied IT, Machine Intelligence and Robotics volgens uw gekozen lengte van de studies. Robotica en kunstmatige intelligentie behoren tot de meest aantrekkelijke gebieden in de informatica, en de vraag naar MIR professionals zal naar verwachting blijven in de toekomst. Studenten wordt verwacht dat praktische ervaring in onderzoeksprojecten waarbij voor voorbeelden krijgen: robot emoties, gedrag, beweging, visie en erkenning. Huidige industrieën en high-tech bedrijven maken gebruik van automatische of semi-automatische planning, besluitvorming, kwaliteit en veiligheid te controleren, in hun industriële processen; Daarom, afgestudeerde studenten van deze faculteit zal de mogelijkheid om een ​​unieke gespecialiseerde profiel bieden voor een breed scala van potentiële werkgevers.

Werkelijke functiebenamingen op dit gebied zijn voortdurend in ontwikkeling, net als elk ander gebied van de technologie. Huidige titels zijn het woord "Robotics", samen met engineer, Developer, Research Scientist of Software Specialist, of vrijwel elke positie waarbij "Automation" of "Machine Learning."

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lees meer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Lees Minder