Bachelor in de machinebouw en de productie-technologie

Saimaa University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de machinebouw en de productie-technologie

Saimaa University of Applied Sciences

Degree-programma in Mechanical Engineering en Productie Technologie

Graad: Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Graad titel in het Fins: Insinööri (AMK)

Duur en de omvang van de studies:

3,5 jaar, met inbegrip van een zomer semester, 240 studiepunten, waarvan 30 studiepunten stage

Degree-programma in Mechanical Engineering en Production Technology bereidt studenten voor internationale machinebouw carrière, vooral op het gebied van machine-en automatisering ontwerp, productie planning, onderzoek en ontwikkeling.

Afgestudeerden van dit programma kan werken als technologische experts, managers, ontwerpers, ontwikkelaars en sales engineers in metaal en houtindustrie, automatisering en informatietechnologie.

Het Saimaa University of Applied Sciences is een actieve partner in het bos cluster-en metaalindustrie. Wij produceren deskundigen aan de eisen van de lokale en mondiale industrie, alsmede zakelijke leven te passen.

Onze studenten leren hoe te ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen producten en mechatronica apparatuur, ontwerp en afmetingen machine-elementen, moderne automatisering, beheer-en informatiesystemen te ontwikkelen, fungeren als project managers of leiders van individuen en grotere teams, communiceren, werken en onderhandelen met mensen die een andere culturele en taalkundige achtergrond.

Onze afgestudeerden hebben een internationale Bachelor's Degree in Mechanical Engineering, uitgebreide technologische en praktische vaardigheden in de machinebouw en automatisering systemen, ervaring in internationale samenwerking, evenals het vinden en verwerken van gespecialiseerde informatie, gevestigde relaties en word een netwerk, een goede beheersing van talen.

De studenten van de internationale groepen komen uit verschillende delen van de wereld. Lezingen, oefeningen, team en laboratorium werken zijn een essentieel onderdeel van het leerproces. De aanpassing aan de nieuwe leeromgeving en processen te vergemakkelijken, zullen we een gesprek met elke student over zijn of haar geaardheid hebben, op basis waarvan we elke student een persoonlijk curriculum.

Nadat de leerlingen het bepaald aantal credits voorbij zijn, hebben ze een mogelijkheid om een ​​uitwisseling van studenten in een aantal van onze partner universiteiten in het buitenland te nemen. Gedurende deze periode kunnen ze een double degree af te ronden. Ze hebben ook de mogelijkheid om te oefenen in nieuwe werkomgevingen en contacten te leggen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3.5 jaar
Voltijd
Locations
Finland - Lappeenranta
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Lappeenranta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan