Bachelor in de machinebouw met onderscheiding

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de machinebouw met onderscheiding

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Een tertiair techniek onderwijsinstelling, Werktuigbouwkunde Faculteit (FKM) biedt momenteel academische programma's op de eerste graad niveau, masteropleiding door onderzoek, evenals een diploma programma aan de mensen in Werktuigbouwkunde trainen.

De bestaande programma's zijn geaccrediteerd door Engineering Raad voor Accreditatie (EAC) voor de eerste graad en Jabatan Perkhidmatan Awam (PPV) voor het diploma. De duur van de cursussen is 4 jaar op het eerste universitair niveau en de toelatingseisen zijn Sijil Tinggi Pelajaran Maleisië (STPM) of Matriculation programma of andere kwalificaties, zoals goedgekeurd door de Senaat van UTeM. Intussen is de duur van het diploma programma is 3 jaar. De voertaal en referentiematerialen zijn in het Bahasa Melayu en Engels.

In onderwijs en leren, FKM heeft docenten en onderzoekers die zijn experts in hun eigen vakgebied, evenals het hebben van brede industriële ervaringen. In de toekomst wordt verwacht dat het grootste deel van het academisch personeel in elke afdeling zijn volledig gekwalificeerd academisch en professioneel. Diploma programma wordt ondersteund door alle academische medewerkers die ook betrokken zijn bij undergraduate programma's. Alle eerstegraads's ondergaan een gemeenschappelijke programma structuur voor de eerste vier semesters. Deze leerplannen bestaat uit de kern en de verplichte vakken universiteit. In jaar 3, zullen de studenten kerncurriculum programma's die betrekking hebben gespecialiseerd onderwerpen, alsook de verplichte universitaire vakken ondergaan. Studenten zijn dan verplicht om industriële training ondergaan ten minste 12 weken, op de korte semester (na semester 6) in geselecteerde industrieën. De doelstellingen zijn het verder verbeteren van de kennis en engineering theorie en evenals hun praktische vaardigheden. De verwachting is dat deze opleiding afgestudeerden te rusten met de technische kennis van Werktuigbouwkunde en milieu geavanceerde vaardigheden en een echte carrière in de industrie. De vierdejaars studenten de uitvoering van zijn afstudeeropdracht in Mechanical Engineering veld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,438
voor het eerste jaar. 12,770.00 RM voor de volgende jaren.
Locations
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan