Bachelor in de machinebouw

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BSc. in Mechanical Engineering

Overzicht

Welkom op de Mechanical Engineering Programme. Ons programma heeft twee gebieden van specialisatie, Plant en Production Engineering, die beide zijn direct gericht op het voldoen aan de behoeften van lokale en regionale industrieën. Als zodanig, uit het programma heeft stappen gezet op zoek naar regionale accreditatie.

Het programma is het aanbreken van probleem en project-based learning. Waar zullen de studenten de geleerde concepten toe te passen, om echte problemen van de wereld, individueel of in groepen op te lossen. Deze problemen zullen niet alleen versterken de begrippen geleerd, maar ook de ontwikkeling van kritisch denken vaardigheden en vitale teambuilding attributen die nodig zijn voor de werkomgeving. Deze filosofie vormt de basis van onze academische opleiding. Ons motto is: Studenten eerst richting van kwaliteit en professionaliteit.

Studierichting GOALS

De doelstellingen van de opleiding zijn: a. Om een ​​groeiend aantal afgestudeerde ingenieurs die concurrerend zijn in de techniek wereldwijde leeftijd, bepaald door het ontwerp competentie, industrie leiderschap en project management vaardigheden, vaardigheid met informatietechnologie, algemene effectiviteit, productiviteit in werkteams en goede professionele ethiek te produceren.

b.To produceren afgestudeerden die zich bewust zijn van de rol en de verantwoordelijkheid van de professionele ingenieur, vooral in verband met deelname aan techniek samenlevingen, professionele verplichtingen voor mentorschap, permanente bijscholing en service aan de algemene gemeenschap.

c. Te verdiepen en uit te breiden huidige industriële koppelingen, wat leidt tot coöperatie ingenieursopleiding en ondernemersinitiatieven.

d. Om afgestudeerden die succesvol zijn in geavanceerde techniek studies kan zijn voor te bereiden.

Studierichting DOELSTELLINGEN -Mechanische ENGINEERING

Het verloop van de studie zal de afgestudeerden in staat te stellen: 1. Toepassen wiskunde en de basiswetenschappen bij het formuleren van de machinebouw theorieën.

  1. Signaleren, formuleren en werktuigbouw problemen in de industrie op te lossen met behulp van techniek theorieën, principes en kennis.

  2. Toepassing engineering principes voor het ontwerp en de analyse van werktuigbouwkundige systemen, producten en processen.

  3. Bekwamen in het gebruik van technische hulpmiddelen (door blootstelling aan workshop praktijken, computergebruik en experimenteren).

  4. Ontwikkelen van het vermogen in de verschillende vormen van technische communicatie (dwz schriftelijk, mondeling en grafisch).

  5. Vertonen competentie in operaties en projectmanagement.

  6. Studeren in een flexibele omgeving waar ze hun educatieve cursus kan aanpassen aan hun specifieke persoonlijke en professionele doelen te passen.

  7. Studeren in een omgeving die gericht is en levenslang leren stimuleert.

  8. Studeren in een omgeving die hen in staat stelt om eenvoudig aan te passen aan de echte werksituatie.

  9. Begrijp de rol van de ingenieur in de samenleving.

  10. Voldoen aan de academische eisen voor engineering accreditatie voor het lidmaatschap in de professionele engineering organisatie zoals: JIE en PERB in Jamaica; het Caribisch Raad of Engineering Organisatie (CCEO) in het Caribisch gebied en het Instituut voor Engineering and Technology (IET) internationaal.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959.

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959. Lees Minder
Kingston , Montego Bay + 1 Meer Minder