Bachelor in de machinebouw

Okan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de machinebouw

Okan University

Okan University, Één van de meest vooraanstaande en onderscheiden foundation universiteiten in Turkije, is de thuisbasis van een divers undergraduate en graduate student lichaam van 14.000. Momenteel, Okan University heeft studenten uit 43 verschillende landen. Het biedt meer dan 138 undergraduate en graduate-programma's. De universiteit bestaat uit zes faculteiten, twee toegepaste wetenschappen scholen en drie graduate schools. De universiteit biedt ook een verscheidenheid aan tweejarige associate degree programma's die overeenkomen met de in-demand beroepsonderwijs kansen.

De nieuwe wereldwijde business tijdperk van grenzeloze relaties vraagt ​​om een ​​nieuwe reeks van technische competenties. Okan Universiteit Mechanical Engineering Undergraduate Program, Die haar programma dienovereenkomstig herzien, biedt een rijke selectie van concentratiegebieden om de unieke carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze wereld-klasse faculteit leden met verschillende achtergronden zorgen voor een evenwicht tussen theorie en praktijk bij de uitvoering van het curriculum.

Wij hechten grote nadruk op het ontwikkelen "Leren leren" vaardigheden van onze studenten om ze uit te rusten met de mogelijkheid om concurrerend te blijven in hun carrière. Strategische, innovatieve systemen en kritisch denken regelingen zijn essentiële onderdelen van ons curriculum, het verstrekken van brede leidinggevende competenties, alsmede de benodigde gereedschappen, technieken en middelen voor onze studenten om te slagen in de globale wereld van techniek en aanverwante zaken. Engineering is de kunst van het toepassen van de kennis van de wetenschap ten bate van de mensheid. Werktuigbouwkunde is de meest brede gebied van engineering. Het omvat de wetenschap en de kunst van de formulering, ontwerp, analyse, ontwikkeling, productie en controle van de installaties en machines. Centraal in het beroep is het belang van innovatie en het creëren van nieuwe technologieën en producten. De missie van de undergraduate curriculum is om haar afgestudeerden voor te bereiden op de uitdagingen in verband met hun bijzondere loopbaan te voldoen, en aan te passen aan de snel veranderende technologieën. Het curriculum omvat een verscheidenheid van cursussen over onderwerpen in de Thermische en Fluid Sciences, Materials Sciences, ontwerp en productie, Theory of Machines en Control SystemsAlsmede intensieve ontwerp en laboratorium werkzaamheden. Het curriculum is gestructureerd om de studenten met technische vaardigheden, engineering inzichten en probleemoplossend vermogen te bieden, en haar afgestudeerden voor te bereiden als opgeleid, verantwoordelijk, milieuvriendelijk verstandige burgers. In aanvulling op het onderwijs, worden faculteiten de departementen 'actief betrokken bij het onderzoek, gesponsord door de publieke en private sector.

De afgestudeerden van het programma zal worden begiftigd met een diepgaand begrip van de mechanische als een technische systeem als geheel. Deze afgestudeerden, die door middel van een aanvullende en gerichte training gegaan, zijn waarschijnlijk de belangrijkste posities in de industrie op de lange termijn te bezetten.

Wij willen onze studenten om Okan University Mechanical Engineering Undergraduate Program beschouwen als een investering om een ​​concurrentievoordeel professionele rand te krijgen en te genieten van een succesvolle carrière leven. Onze 's avonds en in het weekend lessen zijn ontworpen om tijd beheer van een professionele leven, gecombineerd met graduate onderwijs te vergemakkelijken Neem contact met ons International Office voor toepassing voorwaarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan