Bachelor In De Machinebouw

Michigan Technological University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Machinebouw

Michigan Technological University

Slimme technische oplossingen? Zeker! Enkele carrière velden in de wereld van vandaag kan de populariteit en het groeipotentieel van de machinebouw te passen. Of u geïnteresseerd in een carrière in de automotive, luchtvaart, industrie, of consumentenproducten gebied bent, is de kans groot een graad in werktuigbouwkunde kun je komen waar je heen wilt.

Programma van Michigan Tech heeft een gekke track record als een van de beste. In feite is onze undergraduate programma is gerangschikt in de top 13 van de afgelopen 29 opeenvolgende jaren. Voeg daar nog een hands-on curriculum, kleine klassen en lab formaten en industrie gefinancierde senior sluitstuk design projecten, en het is geen wonder waarom onze afgestudeerden worden gerekruteerd door honderden bedrijven per jaar.

Kies uw Focus

Als werktuigbouwkundige grote u zich kunt concentreren op technische gebieden zoals: - Agile onderling verbonden microgrids - Ontwerp en dynamische systemen - Energie thermo-vloeistoffen - Productie / industrieel - Solid mechanica Of uw belangen richten in een onderzoeksgroep op gebieden zoals: - Advanced energie systemen - Technische onderwijsvernieuwing - Mechanica van multi-schaal materialen - Multi-schaal sensoren en systemen - Space systemen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Houghton, Michigan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Houghton, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan