Bachelor in de machinebouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding in de machinebouw is in grote lijnen ontworpen om een ​​verscheidenheid van carrière tegemoet. Studenten nemen een kern van verplichte vakken in engineering, de geesteswetenschappen, wiskunde en wetenschap, alsmede aanvullende keuzevakken. Deze cursussen introduceren basic engineering wetenschap en design concepten en bieden studenten de mogelijkheid om specifieke carrière belangen in sub-gebied van werktuigbouwkunde, zoals hernieuwbare energie, nanotechnologie en biomedische technologie te ontwikkelen.

Ons nationaal gerangschikt programma geeft studenten de kans om nauw samen te werken met vooraanstaande faculteit en krijgen hands-on ervaring als ze verhuizen van het bouwen van Lego auto's als eerstejaars aan het ontwerpen van een sluitstuk project van hun eigen keuze als senioren. Studenten kunnen gebruik maken van twee onderwijs laboratoria en nemen als een full-service machine en lassen winkel gebruikt voor studenten projecten en onderzoek.

Werktuigbouwkunde Verwante Graden en programma's

  • Werktuigbouwkunde, Minor
  • Werktuigbouwkunde, Master of Science Degree
  • Werktuigbouwkunde, Doctor of Philosophy Degree

Wat zal ik leren?

Succesvolle ingenieursstudenten komen op de universiteit met een sterke achtergrond in wiskunde en wetenschap. We raden studenten hebben natuurkunde en scheikunde cursussen die op de middelbare school en zijn bereid om calculus nemen als eerstejaars.

Ons programma leert je om je wiskunde en wetenschap kennis toe te passen, samen met een creatieve benadering van het oplossen van problemen en het ontwerp, de ontwikkeling van de fundamentele werktuigbouwkundige installaties.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding dient de volgende vaardigheden: Vaardigheid in het entry-level werktuigbouwkunde analyse en ontwerp mogelijkheid om te definiëren, ontwerpen, uitvoeren en experimenten met minimale begeleiding vermogen om effectief, mondeling communiceren analyseren en schriftelijk Afgestudeerden zijn bereid om verder te professionele studie in de machinebouw en aanverwante gebieden, of in de geneeskunde, het bedrijfsleven of de wet.

Vereisten

Cursussen in de machinebouw belangrijke richt zich op wiskunde, wetenschap en techniek. Studenten vullen cursussen over een scala van werktuigbouwkundige onderwerpen alsmede relevante onderwerpen in andere technische disciplines.

Gedurende het laatste jaar, studenten hebben een kans om keuzevakken op gebieden die van belang binnen de machinebouw voort te zetten. Deze keuzevakken moet een cursus / lab combinatie met betrekking tot een van de volgende onderwerpen omvatten:

  • Thermodynamica
  • Intermediate warmteoverdracht
  • Koelen elektronische apparatuur
  • Geavanceerde mechanica
  • Intermediate dynamiek
  • Mechanische trillingen
  • Intermediate stromingsleer

Als senioren, machinebouw majors ronde uit hun ontwerp ervaring met twee sluitstuk klassen. Studenten leren ontwerp overwegingen, variërend van de economische naar de ethische als ze creëren synthetiseren en optimaliseren van mechanische systemen. Gedurende het hele jaar, studenten werken in teams om een ​​verkoopbaar ontwerp project uit te bouwen.

Studenten moeten ook de Fundamentals of Engineering Onderzoek door de raad van professionele ingenieurs Nevada toegediend. De FE-examen wordt over het algemeen genomen in het voorjaar van uw senior jaar. Registreer ENGR 490 om het examen opgenomen op je cijferlijst te hebben.

Career Opties

Mechanische ingenieurs kan een rol in het ontwerp of de bouw van alles wat beweegt, van kleine gemotoriseerde apparaten om vliegtuigen en raket schepen spelen. Omdat werktuigbouwkunde is zo'n breed veld, kan afgestudeerden zich verheugen op diverse werkgelegenheidsvooruitzichten en een sterke vraag naar hun vaardigheden. Een 2012 onderzoek door de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers geplaatst werktuigbouwkunde aan de nummer vijf op de lijst van de top 10 graden bachelor's voor 2013.

Werktuigbouwkundigen kan ook gespecialiseerd in sub-disciplines, variërend van biomedische tot vloeistof / thermische wetenschappen materialen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, nieuwe technologieën, zoals alternatieve energiebronnen en nanotechnologie kunnen een groot deel van de groei voor werktuigbouwkundigen rijden in de komende jaren.

Daarnaast hebben veel machinebouw carrières bieden zeer concurrerende salarissen, zelfs degree houders bachelor's. Volgens een rapport van 2011 van Center Georgetown University's over onderwijs en de werknemers, machinebouw majors had een mediane salaris van $ 80.000, die in de top salarissen voor alle majors.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory ... Lees meer

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory school in eastern Nevada (where no state institutions had previously been located) proved to be impractical, as nearly half of the state's residents lived in the Reno-Carson City area. In 1885, the legislature approved the move of the University from Elko to Reno. Lees Minder