Bachelor in de markt en het beheer van de antropologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Market and Management Antropologie (BSc) De vaardigheden en competenties die u aanschaft in dit programma zijn die organisaties en bedrijven zijn op zoek naar onder hoogopgeleide professionals en managers, en in toenemende mate zal zijn. U leert hoe de markten zich voordoen en verandering, samen met People's waarden en dagelijkse behoeften, in de verweving van de lokale cultuur met de wereldwijde stromen en structuren. Uw begrip van cultuur en economie en je vaardigheden in onderzoeksmethodologie en projectmanagement bent u in staat om waarde voor bedrijven en publieke organisaties te creëren, als ze in, opereren en te innoveren voor de wereldwijde markten van de toekomst te maken.

Je zal een wereldwijde mentaliteit, een begrip van People's culturele waarden en de behoeften, uitdagingen en wensen van hun dagelijks leven te verwerven, de mogelijkheid om informatie uit beide verhalen en statistische charters, sterke vaardigheden te achterhalen in de communicatie analyse voor een breed publiek, en het vermogen om te werken in diverse culturen op het oplossen van problemen en kansen zien.

Het programma maakt gebruik van markten en bedrijven als primaire locaties voor de wetenschappelijke studie van het sociale en economische leven; van de voortdurende veranderingen in de People's manier van leven en existentiële problemen. Je zal afstuderen als een persoon met ervaring in het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek, gekenmerkt door zowel academische discipline en zakelijke relevantie, onder verschillende culturele omstandigheden.

Carrièremogelijkheden


Een bachelor in Market and Management Antropologie biedt carrièremogelijkheden in zowel de private sector, NGO's, internationale organisaties, overheden en andere publieke organisaties, binnen Denemarken als in het buitenland. Bv:

  • Chief Cultural Officer
  • Marktonderzoeker & Innovation Facilitator
  • organisatorische Consultant
  • Development Program Analyst

Na het afstuderen kunt u verdere academische specialisatie te zoeken door het invoeren van een master's degree programma binnen de sociale wetenschappen of bedrijfseconomie. Aan de Universiteit van Zuid-Denemarken kunt u rechtstreeks invoeren van de graduate programma's van cand. SOC / MSc in cultuursociologie, cand. SOC / MSc in internationale veiligheid en recht, of cand. merc / MSc in Economie en Bedrijfskunde. Graden in andere gebieden van de sociale wetenschappen of bedrijf kan aan universiteiten in Denemarken of in het buitenland worden nagestreefd.

Toelatingseisen


De Bachelor of Science - Market and Management Antropologie (toelating netnummer 17430) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense B-niveau
  • Geschiedenis, Ideas, Hedendaags Historie of Social Studies - Deense B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder