Bachelor in de mechatronica (beng)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma wordt aangeboden in het Engels

Met een bachelor van ingenieursdiploma in Mechatronics bent u in staat om alles wat mechanica en elektronica of het nu een robothand staat plukken gele paprika's op haar eigen of een kunstmatige voet te worden gebruikt door atleten combineert ontwikkelen. Meer informatie over de opleiding.Studie Milieu


Elk jaar meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld kiezen voor een studie aan de universiteit van Zuid-Denemarken, dus je zal deel uitmaken van een levendige internationale student milieu.

Wij zijn van mening dat de ingenieurs van vandaag moeten in staat zijn om een ​​mondiaal perspectief beheersen en we moedigen zowel internationale als Deense studenten om een ​​of twee semesters in het buitenland te besteden aan een stage of als uitwisselingsstudenten.

Faculteit Ingenieurswetenschappen is een studentgerichte benadering van het leren aangenomen en onderwijs is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten aanzienlijk deel in de klas en uit te voeren project werken in kleine teams.

Programma structuur


De Bachelor of Engineering-programma in Mechatronics is 3,5 jaar, verdeeld in zeven semesters.

Elk semester heeft een eigen thema te koppelen van de vakken van het semester. De thema's tijdens de opleiding te waarborgen academische progressie en samenhang in het programma, dat wordt afgesloten met de technische stage en het afstudeerproject.

Toelatingseisen


Slechts een beperkt aantal studenten per jaar aanvaard voor de Beng programma. Hieronder kunt u lezen over de eisen voor het invoeren van de Beng programma in Mechatronics.

De Bachelor of Engineering - Mechatronics (toelating netnummer 19120) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense A-niveau
  • Physics - Deense B-niveau
  • Chemie - Danish C-level of biotechnologie - Deense A-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder