Dit programma wordt aangeboden in het Engels

Met een bachelor van ingenieursdiploma in Mechatronics bent u in staat om alles wat mechanica en elektronica of het nu een robothand staat plukken gele paprika's op haar eigen of een kunstmatige voet te worden gebruikt door atleten combineert ontwikkelen. Meer informatie over de opleiding.Studie Milieu


Elk jaar meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld kiezen voor een studie aan de universiteit van Zuid-Denemarken, dus je zal deel uitmaken van een levendige internationale student milieu.

Wij zijn van mening dat de ingenieurs van vandaag moeten in staat zijn om een ​​mondiaal perspectief beheersen en we moedigen zowel internationale als Deense studenten om een ​​of twee semesters in het buitenland te besteden aan een stage of als uitwisselingsstudenten.

Faculteit Ingenieurswetenschappen is een studentgerichte benadering van het leren aangenomen en onderwijs is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten aanzienlijk deel in de klas en uit te voeren project werken in kleine teams.

Programma structuur


De Bachelor of Engineering-programma in Mechatronics is 3,5 jaar, verdeeld in zeven semesters.

Elk semester heeft een eigen thema te koppelen van de vakken van het semester. De thema's tijdens de opleiding te waarborgen academische progressie en samenhang in het programma, dat wordt afgesloten met de technische stage en het afstudeerproject.

Toelatingseisen


Slechts een beperkt aantal studenten per jaar aanvaard voor de Beng programma. Hieronder kunt u lezen over de eisen voor het invoeren van de Beng programma in Mechatronics.

De Bachelor of Engineering - Mechatronics (toelating netnummer 19120) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense A-niveau
  • Physics - Deense B-niveau
  • Chemie - Danish C-level of biotechnologie - Deense A-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van University of Southern Denmark »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
- Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 10.700
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum