Bachelor in de mechatronica en robotica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is het doel van deze studie?

Het doel van de studie is om veelzijdige professionals die in staat zijn om mechatronica en robotica systemen te ontwerpen, werken ze en werken in de industrie, dat is geavanceerde geïntegreerde technische kennis zal bereiden.

Wat zullen de studenten leren?

  • Theoretische kennis van robot besturingssystemen, mechanica, toegepaste elektronica en machines.
  • Robotsystemen en mechatronische systemen ontwerpmethoden.
  • Te identificeren en de technische (productie) problemen en plannen strategieën voor hun oplossing analyseren.
  • Formuleren en het oplossen van praktische mechatronica en robotica taken, ontwerp mechatronica en robotica systemen
  • Over nieuwe programmeertalen, die nodig zijn voor het ontwikkelen en produceren van mechatronica en robotica systemen.

Waar de studenten kunnen maken praktijk?

Professionele praktijken worden uitgevoerd in bedrijven uitgevoerd met de meest recente productie en techniek. Studenten verwerven praktische vaardigheden te werken met de apparatuur, technologie, leren over de bedrijfsleiding.

Waar is het mogelijk om in het buitenland te studeren?

Erasmus academische uitwisselingsprogramma studies zijn beschikbaar van een semester van het jaar in het buitenland. Partnerschap geografie is zeer breed, vrijwel alle landen van de Europese Unie.

Wat over carrièremogelijkheden na BSc studies?

Afgestudeerden kunnen werken in wetenschappelijk onderzoek of praktijkstages. In praktijkstages kunnen zij posities van industrieel ingenieur, ontwerper, technoloog, diagnostische ingenieur krijgt evenals nemen leider positie in industriële ondernemingen, staatsbedrijven, gemeenten, departementen, het toedienen van ingenieurs en het inschatten van de ontwikkeling en groei van potentiële.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities.

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities. Lees Minder