Bachelor in de mechatronica engineering

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de mechatronica engineering

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Bachelor of ingenieur Elektromechanica is een synergetische combinatie van verschillende technische disciplines, namelijk de elektrische en elektronische, mechanische, controle, en computersystemen ontwerp. Dit programma streeft naar afgestudeerden die bevoegd zijn op het creëren, ontwerpen en produceren van mechatronica producten die bestaan ​​uit mechanische en elektronische systemen die de controle over het computersysteem nodig zijn te produceren.

Natuurlijk Implementatie

Deze cursus zou vier (4) jaar minimum te nemen en bestaat uit ten minste 139 credit-uren.

Deze cursus zal worden uitgevoerd met ongeveer 80% van de contacturen die theorie en de rest 20% vergadering uur te benadrukken, waarbij in de praktijk / laboratoriumexperimenten, computer-aided learning en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO). Het stimuleert ook actief en coöperatief anders dan het uitvoeren van opdrachten, baan workshops, industriële training en één laatste jaar project op basis van industriële probleem leeractiviteiten.

Afgestudeerden Carrièremogelijkheden

Vacatures binnen de industrie voor ingenieurs die bekwaam en praktisch georiënteerd zijn op de stijging. Veel hoogopgeleide arbeidskrachten in de gehele technische sector, waaronder Industry macht, controle, instrumentatie en automatisering, Power Electronics and Drive en Mechatronica op professioneel niveau zijn vereist. Vacatures voor UTeM afgestudeerden op deze gebieden zullen meer gewenst zijn door de industrie als ze eenmaal zijn uitgerust met de technische kennis en sterke praktische vaardigheden.

Gebied van werken voor Bachelor in de Elektrotechniek en Mechatronica Techniek afgestudeerden zijn onder andere: - Semiconductor industrie - Elektrische artikelen fabricage - High en Low Voltage onderdelen productie - hernieuwbare energie sector - Olie en Gas Industrie - Adviesbureaus Bedrijven - High tech industrieën zoals de luchtvaartindustrie - Automation System verwerkende industrie - Biomedical Engineering Firms - Software Development Sector - Onderzoek en ontwikkeling Sector

Sommige van de carrière velden die geschikt zijn omvatten Process and Manufacturing Engineer, Design and Research Engineer, Adviesbureaus Engineer, Testen en Quality Engineer, System Engineer en academici.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,438
voor het eerste jaar. 12,770.00 RM voor de volgende jaren.
Locations
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan