Bachelor in de mechatronica

Okan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de mechatronica

Okan University

Okan University, Één van de meest vooraanstaande en onderscheiden foundation universiteiten in Turkije, is de thuisbasis van een divers undergraduate en graduate student lichaam van 14.000. Momenteel, Okan University heeft studenten uit 43 verschillende landen. Het biedt meer dan 138 undergraduate en graduate-programma's. De universiteit bestaat uit zes faculteiten, twee toegepaste wetenschappen scholen en drie graduate schools. De universiteit biedt ook een verscheidenheid aan tweejarige associate degree programma's die overeenkomen met de in-demand beroepsonderwijs kansen.

De nieuwe wereldwijde business tijdperk van grenzeloze relaties vraagt ​​om een ​​nieuwe reeks van technische competenties. Okan Universiteit Mechatronische engineering bacheloropleiding, Die haar programma dienovereenkomstig herzien, biedt een rijke selectie van concentratiegebieden om de unieke carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze wereld-klasse faculteit leden met verschillende achtergronden zorgen voor een evenwicht tussen theorie en praktijk bij de uitvoering van het curriculum.

Wij hechten grote nadruk op het ontwikkelen "Leren leren" vaardigheden van onze studenten om ze uit te rusten met de mogelijkheid om concurrerend te blijven in hun carrière. Strategische, innovatieve systemen en kritisch denken regelingen zijn essentiële onderdelen van ons curriculum, het verstrekken van brede leidinggevende competenties, alsmede de benodigde gereedschappen, technieken en middelen voor onze studenten om te slagen in de globale wereld van techniek en aanverwante zaken. Mechatronica engineering is het ontwerpen van computergestuurde elektromechanische systemen. Het kan worden beschouwd als "modern werktuigbouw design 'in die zin dat de vormgeving van het mechanisch systeem met dat van de elektrische / elektronische en computercontrole aspecten die het volledige systeem omvat worden uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van mechatronische systemen omvatten: een cd of dvd-speler; Een computer harde schijf; een videorecorder (VCR); een fly-by-wire vliegtuigen controlesysteem; en een antiblokkeersysteem (ABS). Elk van deze producten is in wezen mechanisch van aard, maar kon niet functioneren zonder de integrale ontwerp van de elektrische en computer systemen die essentieel zijn voor hun werking zijn.

De Mechatronics programma op Okan University verschilt zeer sterk van de Mechanical Engineering-programma in de cursussen die studenten. De helft van het tweede en derde jaar cursussen in het Mechatronics programma worden geleverd door de Systems Design Engineering en Electrical and Computer Engineering afdelingen. Dit maakt de Mechatronics programmeren de ideale keuze voor studenten die liever een brede interdisciplinaire ingenieursopleiding die niettemin sterk geïntegreerd is en gefocust. De afgestudeerden van het programma zal worden begiftigd met een diepgaande kennis van de mechatronica als een technische systeem als geheel. Deze afgestudeerden, die door middel van een aanvullende en gerichte training gegaan, zijn waarschijnlijk de belangrijkste posities in de industrie op de lange termijn te bezetten.

Wij willen onze studenten om Okan University Mechatronische engineering bacheloropleiding beschouwen als een investering om een ​​concurrentievoordeel professionele rand krijgen en te genieten van een succesvolle carrière leven. Onze 's avonds en in het weekend lessen zijn ontworpen om tijd beheer van een professionele leven, gecombineerd met graduate onderwijs te vergemakkelijken.

Neem contact op met onze International Office voor toepassing voorwaarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan