Bachelor in de media design in de grafische vormgeving

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een Bachelor in de Media Design gespecialiseerd in Graphic Design zal je leren hoe om te communiceren met behulp van tekst, afbeeldingen en vormen van visuele verbindingen en ambachtelijke ideeën in zinvolle interacties. Tegen het einde van het derde jaar, zal jou zijn ontworpen hebben, geconstrueerd en gedocumenteerd een oeuvre in een portefeuille die uw perspectief als een opkomende professionele ontwerper vertegenwoordigt.

grafisch ontwerp alumni

Carrière & Industrie

Graphic Design leert je hoe te communiceren met behulp van tekst, beeld, en de vorm van visuele verbindingen te maken en hoe om zaden van ideeën en informatie ambacht in zinvolle interacties.

Tijdens je eerste jaar, wordt u kennis met grafisch ontwerp disciplines, historische invloeden en de theorieën, principes en processen van de grafische vormgeving. Enkele van de onderwerpen zijn onder meer marktonderzoek, typografie en merkidentiteit.

Tegen het einde van het derde jaar, zal jou zijn ontworpen hebben, geconstrueerd en gedocumenteerd een oeuvre dat uw perspectief als een opkomende professionele ontwerper vertegenwoordigt. Dit werk zal worden weergegeven als onderdeel van het derde jaar student tentoonstelling.

De cursus wordt geleid door een ervaren team van internationale grafisch ontwerp professionals met nauwe banden met de industrie.

Loopbanen zijn onder meer:

  • Creative director of Studio Manager
  • Graphic Designer en Illustrator
  • Web en mobiele interface designer
  • merken specialist
  • Freelancer
grafisch ontwerp

Opzet van de cursus

Jaar 1

Een inleiding tot grafisch ontwerp disciplines, historische invloeden en de theorieën, principes en processen van de grafische vormgeving. Geavanceerde ideevorming en creatieve probleemoplossende strategieën worden ook behandeld. U wordt vervolgens ondergedompeld in een projectmatige omgeving om deze kennis in praktijk te brengen en technische oplossingen voor slips te ontwerpen te ontwikkelen.

Jaar 2

Door een combinatie van lezingen, groepswerk en discussies maak je kennis met grafische vormgeving vanuit een historisch perspectief. U krijgt een woordenschat en begrip voor de zorgen van de grafische vormgeving aan het werk beter te analyseren en te reageren op creatieve slips ontwikkelen. Deze kennis wordt in praktijk gebracht als onderdeel van de studio component.

Jaar 3

Door werkzaamheden aan uw uiteindelijke portfolio, reflecteren op je eigen specifieke sterke en zwakke punten, self-promotie vaardigheden en bewustzijn van hoe je in de industrie zou kunnen passen als een professional te ontwikkelen. Dit helpt om je voor te bereiden op de Capstone Project: Practice-based Inquiry en toekomstige werkgelegenheid.

Studeren in Adelaide

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met Torrens University Australië om een ​​selectie van onze bekroonde programma's in Australië aan te bieden. Torrens Universiteit van Australië, de eerste uitgebreide Australische universiteit te worden geopend in meer dan 20 jaar, zal het aanbieden van cursussen Media Design School in twee spannende locaties: Sydney, New South Wales en Adelaide, Zuid-Australië. Deze graden is met name interessant voor studenten die willen hun diploma krijgen in een kortere periode van tijd, als Torrens University Australië biedt studenten de mogelijkheid om hun diploma te voltooien in een versneld tempo in twee jaar, niet drie.

Studeren in San Diego

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met collega-Laureate Ontwerp Universiteit, NewSchool Architectuur en Design in San Diego, Verenigde Staten, om onze bekroonde Media Design cursus te bieden in een stad die bekend staat om het omarmen van digitale en creatieve technieken. Zich in dezelfde stad als de iconische San Diego Comic-Con International, zal de Bachelor of Science in Media Design studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om de gaming-industrie in te voeren geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder