Bachelor in de media design in interactive design

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een Bachelor in de Media Design, gespecialiseerd in Interactive Design bereidt je voor op de technische eisen van de web design en industrieën mobiele ontwikkeling. Als je langs het parcours te bewegen, zul je experimenteren met een scala aan interactieve en dynamische ontwerp theorieën en worden ondergedompeld in fundamentele digitaal ontwerp processen zoals front-end web development, interactieve programmering en content management systemen. U zult ook bedenken interactief design oplossingen in reactie op de creatieve en technische instructies van de industrie.

interactief ontwerp

Carrière & Industrie

Interactive Design zal u de fundamenten in zowel de user-interface en user-experience design te geven; twee zeer gewilde specialistische vaardigheden voor Front-End Developers, website-ontwikkelaars, en Mobile Application Designers.

U vindt de vaardigheden om concepten en processen die betrekking hebben op gedachten, planning en prototyping van interactieve ontwerp-oplossingen, alsmede de mogelijkheid om effectieve voorstellen voor te bereiden en bieden doelgerichte interactieve ervaringen te leren ontwikkelen.

Een belangrijke focus op project-based learning worden geplaatst door middel van de ontwikkeling van interactieve ontwerp en technische oplossingen in reactie op de creatieve en technische instructies.

Loopbaanpaden zijn onder andere:

  • webdesigner
  • Front-end developer
  • Mobiele applicatie-ontwikkelaar
  • User interface programmer

Opzet van de cursus

Jaar 1

Je maakt kennis met de theorieën en principes van interactief ontwerp methodieken met een focus op doel-centric, platform-agnostisch en user experience design.

Een belangrijke focus op project-based learning worden geplaatst door middel van de ontwikkeling van interactieve ontwerp en technische oplossingen in reactie op de creatieve en technische instructies.

Jaar 2

Door een combinatie van lezingen, groepswerk en discussies maak je kennis met interactief ontwerp vanuit een historisch perspectief. Je ontwikkelt ook een woordenschat en begrip voor de zorgen van interactive design aan het werk beter te analyseren en te reageren op creatieve slip. Deze kennis wordt in praktijk gebracht als onderdeel van de studio component.

Jaar 3

Door werkzaamheden aan uw uiteindelijke portfolio, na te denken over uw specifieke sterke en zwakke punten, self-promotie vaardigheden en bewustzijn van hoe je in de industrie zou kunnen passen als een professional te ontwikkelen. Dit helpt om je voor te bereiden op de Capstone Project: Practice-based Inquiry en toekomstige werkgelegenheid.

Studeren in Adelaide

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met Torrens University Australië om een ​​selectie van onze bekroonde programma's in Australië aan te bieden. Torrens Universiteit van Australië, de eerste uitgebreide Australische universiteit te worden geopend in meer dan 20 jaar, zal het aanbieden van cursussen Media Design School in twee spannende locaties: Sydney, New South Wales en Adelaide, Zuid-Australië. Deze graden is met name interessant voor studenten die willen hun diploma krijgen in een kortere periode van tijd, als Torrens University Australië biedt studenten de mogelijkheid om hun diploma te voltooien in een versneld tempo in twee jaar, niet drie.

Studeren in San Diego

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met collega-Laureate Ontwerp Universiteit, NewSchool Architectuur en Design in San Diego, Verenigde Staten, om onze bekroonde Media Design cursus te bieden in een stad die bekend staat om het omarmen van digitale en creatieve technieken. Zich in dezelfde stad als de iconische San Diego Comic-Con International, zal de Bachelor of Science in Media Design studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om de gaming-industrie in te voeren geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder