Bachelor in de media design in motion design

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het maken van tekst, illustraties en foto's te verplaatsen in de muziek video's, tv-commercials en films is de specialiteit van de Motion Graphics Designer. Gespecialiseerd in Motion Design en we leren je belangrijke technische vaardigheden zoals 2D- en 3D-animatie, visuele effecten, compositie, beeldbewerking en tekst choreografie, zodat u de ervaring en het bewijs van het werken aan een verscheidenheid van client slip.

animatie

Carrière & Industrie

Het ontwerp komt tot leven als je motion graphics voor commercials, titel sequenties, muziekvideo's en televisie te ontwikkelen. De cursus bestaat uit 2D- en 3D-animatie, visuele effecten, compositie, beeldbewerking en de tekst choreografie. Afgestudeerden in de industrie met een portfolio dat hun vermogen om cliënt slips te beantwoorden, samen te werken over meerdere disciplines en ervaring in het werken in de productie vitrines.

Motion Ontwerpers kunnen gaan om in te werken:

  • Televisie;
  • reclame;
  • Productiehuizen;
  • Bedrijfsuitjes bedrijven;
  • of als freelancer

Opzet van de cursus

Jaar 1

Een inleiding tot de theorie, de beroepspraktijk en algemene beginselen die u in staat om effectief te reageren op slip. U bent ook ondergedompeld in de studio om praktische en ideeënvorming vaardigheden te ontwikkelen. Majors worden geïntroduceerd door middel van theorie en studio componenten.

Jaar 2

Voortbouwen op de kennis opgedaan in het eerste jaar met de nadruk op de productie van innovatieve video en motion graphic campagnes voor tv-commercials, muziekvideo's en logo animatie. Het verwerven van de essentiële vaardigheden in communicatie, pitching, en samenwerking zijn een cruciaal onderdeel van het jaar. Studenten zijn ook gewapend met strategieën en methoden om hun eigen lijn van onderzoek te ontwikkelen.

Jaar 3

Het laatste jaar heeft betrekking op essentiële zakelijke methoden, onderzoeksmethoden en projectmanagement voor een interdisciplinaire groep project daagt u uit om uw kennis en vaardigheden te synthetiseren als onderdeel van een creatief team. U vindt er ook beginnen aan een half jaar, praktijkgerichte onderzoek van motion graphics.

Studeren in Adelaide

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met Torrens University Australië om een ​​selectie van onze bekroonde programma's in Australië aan te bieden. Torrens Universiteit van Australië, de eerste uitgebreide Australische universiteit te worden geopend in meer dan 20 jaar, zal het aanbieden van cursussen Media Design School in twee spannende locaties: Sydney, New South Wales en Adelaide, Zuid-Australië. Deze graden is met name interessant voor studenten die willen hun diploma krijgen in een kortere periode van tijd, als Torrens University Australië biedt studenten de mogelijkheid om hun diploma te voltooien in een versneld tempo in twee jaar, niet drie.

Studeren in San Diego

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met collega-Laureate Ontwerp Universiteit, NewSchool Architectuur en Design in San Diego, Verenigde Staten, om onze bekroonde Media Design cursus te bieden in een stad die bekend staat om het omarmen van digitale en creatieve technieken. Zich in dezelfde stad als de iconische San Diego Comic-Con International, zal de Bachelor of Science in Media Design studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om de gaming-industrie in te voeren geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder