Bachelor in de media make-up (top-up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus Beschrijving

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met regisseurs als Steven Spielberg, Tim Burton en Danny Boyle?

Dat is precies wat onze afgestudeerden zijn gegaan om te bereiken, en met deze cursus onder je riem, is de kans voor u om dit voorbeeld te volgen.

Dit unieke programma geeft je:

  • Een grondige kennis van de media make-up industrie.
  • Inzicht in de rol van de make-up artiesten in relatie tot het podium, tv en film, mode redactionele en promotionele scheuten.
  • De vaardigheden en creatieve flair aan make-up gebruiken om emoties te uiten, te transformeren gezichten en portretteren karakter.
  • De technische en artistieke vaardigheden voor complete make-up transformaties.
  • Het onderzoek vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit en nauwkeurigheid van karakter uitbeelding waarborgen.
  • Vaardigheden in de kunst van haar werk, karakter ontwikkeling, body painting, pruik (wig-making) en protheses.
  • Een uitgebreide portfolio van het werk aan potentiële werkgevers te laten zien.
  • De mogelijkheid om te leren op de werkplek en live-projecten uit te voeren in de media wereld.

Onderwijzen en beoordelen

De BA (Hons) volgt een modulaire structuur, en neemt uw leren en vaardigheden om een ​​verdere niveau. In het hart van deze cursus is een reeks projecten ontworpen om je onderzoek vaardigheden te ontwikkelen en u te helpen waarderen media make-up en aanverwante gebieden van de beeldcultuur.

Studenten worden gestimuleerd om hun vaardigheden te specialiseren in een bepaalde make-up discipline en te ontwikkelen in dat gebied. Als gevolg hiervan, kunt u verwachten om af te studeren van de cursus met een sterke portfolio in uw vakgebied.

Progressie Kansen

Studenten kunnen de voortgang op postdoctorale studie.

Loopbaanontwikkeling

Na succesvolle afronding van deze cursus zal worden uitgerust met een hoog niveau van onderwerp praktische vaardigheden en een portfolio van het werk. Studenten nemen vaak de werkgelegenheid binnen theater, televisie en film producties evenals het werken met make-up agentschappen in de mode en redactionele.

Toelatingseisen

De aanvragers moeten een FDA hebben of gelijkwaardig in Media Make-up, met een gemiddelde van 50% over alle modules.

Aanvragers zullen worden uitgenodigd voor een gesprek, waarop zij naar verwachting een portfolio weergeven van ten minste tien stukken van het originele werk te brengen.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.

Waar leidt het?

Omdat deze cursus beschikt u over high-level praktische vaardigheden, is er alle kans op het veiligstellen van het werk na je afstuderen. Onze studenten nemen rollen binnen theater, televisie en film productie bedrijven, evenals het werken met make-up agentschappen in de mode en redactionele.

Het Certificaat van het Hoger Onderwijs (CertHE)

Dit is de eerste fase van de Stichting opleiding en is een nationaal erkende onderscheiding in zijn eigen recht. Voor meer informatie zie pagina 6.

Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... Lees meer

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Lees Minder