Bachelor in de mediastudies

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de mediastudies

North Park University

Bachelor of Media Studies

In onze steeds veranderende medialandschap, mediageletterdheid is een noodzakelijke voorwaarde voor intelligente cultureel engagement. In deze grote, leert u om te communiceren met de media in een kritische, doordachte manier zowel als een professionele communicator en een media-consument. Je zult goed voorbereid voor graduate school of werk in televisie en radio productie, journalistiek, reclame, public relations, promotie, event planning en media management.

Waarom North Park?

Ons programma zal u de grond in media-ethiek, theorie, regelgeving, wet en geschiedenis, het aanbieden van de praktische ervaring die je nodig hebt in schrijven, multimedia journalistiek, audio / video productie, public relations, of waar uw interesses liggen, voor een carrière in de veld. Levendige mediamarkt Chicago's biedt toegang tot de professionele ervaringen en connecties die u zullen helpen uw carrière na de universiteit beginnen.

Stages

Stages bieden studenten met mogelijkheden tot het schrijven, omroep, of bredere communicatie-ervaring op te doen en voldoen aan de lokale en internationale media professionals, waaronder filmmakers, journalisten en omroepen. Studenten hebben geïnterneerd in Chicago Public Radio, het Leger des Heils, Chicago Sister Cities International, en ABC.

Interessante cursussen

Verken de belangrijkste media studies onderwerpen en vaardigheden in kleine klassen die bieden de ruimte om diep te graven in dit gebied, met inbegrip van:

  • Intro van Media Theorie
  • Media Ethiek
  • Multimedia Journalistiek
  • Video Production

-Talent Based Scholarships

Hernieuwbare, talent-based beurzen van maximaal $ 1000 worden uitgereikt aan veelbelovende studenten met een interesse in mediastudies of journalistiek. Aanbrengen met een steekproef van uw werk, een essay beschrijven van uw niet-gedrukte media, en uw educatieve en carrière doelen.

De Noord-Park Press

Geschreven, bewerkt en geproduceerd door studenten, dit weekblad biedt een doorlopend, hands-on journalistieke ervaring, terwijl het verstrekken van nieuws en informatie over Noord-Park en de omgeving van de campus gemeenschap. Je zal schrijven voor de bekendmaking in het Journalistiek 1 klasse, maar kan ook werken op het papier personeel en blijven bijdragen aan de pagina's in uw hele undergraduate carrière.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan