bachelor in de menselijke diensten - gedragswetenschappelijke

Anderson University South Carolina

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de menselijke diensten - gedragswetenschappelijke

Anderson University South Carolina

Bachelor of Human Services - Behavioral Science


De Bachelor of Human Services / Behavioral Science Concentratie programma is ontworpen om kennis en vaardigheden te bieden in de menselijke / sociale diensten, psychologie en sociologie. Het curriculum heeft twee opties. Een daarvan is een afstuderen optie voor mensen met een universitair 's degree of hoger. Beide opties kunnen worden afgerond 100% online.

&nbsp


Waarom Behavioral Science?


De Behavioral Science concentratie bereidt studenten voor op een carrière in te voeren veld met betrekking tot een grote verscheidenheid aan dienstverlening agentschappen, hulpverlenende beroepen, of counseling. Daarnaast biedt het een uitstekende voorbereiding voor het nastreven van een graduaat in verschillende disciplines, te omvatten personele diensten, maatschappelijk werk, psychologie, counseling, en anderen.

&nbsp


Cursussen Details


De Behavioral Science concentratie betreft cursussen in de sociale psychologie, persoonlijkheid, abnormale psychologie en counseling psychologie in aanvulling op de Human Services kern eisen in een handige 8-weken-formaat.


Algemeen Onderwijs (36 uur semester) - cursussen in communicatie, statistiek, geesteswetenschappen, beeldende kunst, maatschappij-en gedragswetenschappen, natuurwetenschappen, en Christian Studies. Deze worden gezien als de vrije kunsten component van een diploma en zijn fundamenteel voor bovenste divisie cursussen.


Core Cursussen (33 uur semester) - cursussen in de menselijke diensten, maatschappelijk werk, psychologie, menselijke ontwikkeling, sociologie, management, zakelijke communicatie, en gegevens over de computer-systemen.


Behavioral Science concentratie (12 uur semester) - 300 niveau cursussen in de sociale psychologie, persoonlijkheid, abnormale psychologie en counseling psychologie.


Major Keuzevakken (9 uur semester) - 400-niveau en hoger cursussen in het bedrijfsleven, het strafrecht, de menselijke diensten management, organisatie-leiderschap, psychologie of sociologie.


Algemeen Keuzevakken - cursussen die toelaten studenten om extra werk te nemen aan onderwerpen die hen interesseren en die nuttig zullen zijn in hun carrière. Het is belangrijk om te overleggen met een adviseur bij het selecteren van keuzevakken.

Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Colombia - Ibagué, Tolima
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Anderson, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Greenville, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan