Bachelor in de menselijke ontwikkeling

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de menselijke ontwikkeling

University Of Wisconsin - Green Bay

Human Development is een interdisciplinair programma dat de menselijke groei, ontwikkeling en verandering verkent, en dat conceptualizes het als een levenslang proces. Het proces vindt plaats in meerdere en diverse contexten en het gaat om biologische, cognitieve, emotionele, sociale en morele ontwikkeling.

Human Development is een geschikte grote of minor voor studenten die het even welk type van de carrière die inhoudt dat het werken met mensen en het helpen om de menselijke problemen op te lossen plannen. Want het is een liberal arts belangrijk, carrière mogelijkheden zijn gevarieerd, maar veel opties binnen het brede gebied van de menselijke diensten, onderwijs en het bedrijfsleven vallen. Alumni hebben gewerkt als medewerkers van een huiselijk geweld onderdak, casemanagers bij een sociale dienst bureau, en als medewerkers voor advocacy groepen zoals AARP. Andere afgestudeerden zijn betrokken bij onderwijs-gerelateerde carrières, zoals opvoedingsondersteuning, kinderopvang en kleuterscholen, en college opnames. Een ander gebied waar veel majors werk te zoeken is de zakelijke wereld, of het nu in de verkoop, klantenservice, of zelfs menselijke hulpbronnen. Human Development studenten afgestudeerd en professionele opleiding voort te zetten ook op gebieden als ontwikkeling van de mens en familie studies, gerontologie, de gemeenschap en de volksgezondheid, het hoger onderwijs / studentenzaken, huwelijk en gezinstherapie, recht, en andere gebieden. Toelating is zeer selectief en vereist zeer sterke academische referenties. Faculteit adviseurs kunnen helpen studenten op maat de keuze van hun academische plan en de keuzevakken om hun individuele carrière doelen. Als slechts een voorbeeld, hoewel een minderjarige niet nodig om af te studeren met een Human Development grote, minderjarigen of dubbel-majors in dergelijke gebieden als Business, Humane Biologie, Public and Environmental Affairs, de vrouw en Gender Studies, en Psychologie kan nuttig zijn bij het nastreven van een aantal specifieke carrière doelstellingen of voor bepaalde soorten graduate school programma's.

Een bijzonder voordeel van de Human Development-programma is de mogelijkheid voor studenten om praktische ervaring, en veel werk met de faculteit op onafhankelijk onderzoek projecten of als aio of assistenten krijgen. Human Development streeft ernaar om studenten die zich inzetten voor en betrokken bij hun gemeenschappen te voeden. Daarom worden studenten sterk aangemoedigd om een ​​stage te voltooien in een erkende gemeenschap agentschap of aan toegepaste ervaring door middel van deeltijdarbeid of vrijwilligerswerk te zoeken. Al deze ervaringen zijn ook gunstig bij het betreden van de arbeidsmarkt of die toegang zoeken om af te studeren en professionele scholen.

Dus je wilt een Human Development belangrijk zijn? Geweldig! Maar eerst zijn er een paar dingen te overwegen voordat u uw belangrijke verklaren.

  • Zorg voor een stevig gevoel van waarom u wilt een Human Development belangrijk zijn.
  • Onderzoek de cursus eisen en stelde tijdlijn voor het volgen van cursussen.
  • Ontdek de carrière mogelijkheden.
  • Wees bewust van de onafhankelijke studie opties.
  • Identificeer uw adviseur.
  • Volg de instructies voor het verklaren van een grote.
  • Als je dat doet verklaar je belangrijkste, de toetreding tot de psychologie / Human Development student club en het doen van vrijwilligerswerk in de gemeenschap kan u helpen mee te doen en geven je extra carrière informatie en een routebeschrijving!

Wie moet een Human Development belangrijk?

De Human Development grote kan grote voorbereiding voor elk type van de carrière die inhoudt dat het werken met mensen en het helpen om menselijke problemen, waaronder veel opties in de menselijke service, zakelijke en educatieve instellingen op te lossen. Carrière mogelijkheden zijn gevarieerd, en sommige entry-level monster banen zou kunnen omvatten de ontwikkeling van activiteiten voor ouderen in een verpleeghuis of voor jonge kinderen in een naschoolse programma, dat als een klant advocaat of casemanager voor een eigen menselijke diensten agentschap, of het aanpakken lid vragen en zorgen voor een grote zorgverzekeraar. Sommige carrières, zoals college studieadviseur, huwelijk en gezin therapeut, development director voor een non-profit organisatie, of human resources manager kan masters of doctoraal-level voorbereiding vereisen. Toelating tot de graduate school is zeer selectief en vereist zeer sterke academische referenties. Uw adviseur en Career Services kunt u meer informatie over hoe te bereiden op een loopbaan of graduate school.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates