Bachelor in de menswetenschappen, kunst en sociale denken

Bard College Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de menswetenschappen, kunst en sociale denken

Bard College Berlin

Humanities01


Bard College Berlijn BA degree in geesteswetenschappen, de Kunsten en sociale denken biedt studenten de mogelijkheid om een ​​gedegen opleiding op het gebied van de geesteswetenschappen te krijgen, terwijl ook een kennis van de belangrijkste intellectuele ontwikkelingen verwerven, werken, en debatten die aan de oorsprong liggen van de disciplines van de sociale en natuurwetenschappen en het beoefenen van kunst. De kern programma bestaat uit cursussen die een aantal van de belangrijkste teksten en artefacten in de culturele erfenis van Europa en de wereld aan te pakken. In aanvulling op het kernprogramma, studenten kiezen voor één van de volgende gebieden van de concentratie Kunst en esthetiek, ethiek en politiek, literatuur en retoriek.

Keuzevakken in de studio kunsten (theater, dans, schilderen, kunst productie) zijn ook beschikbaar, evenals een breed scala aan keuzemogelijkheden in de filosofie, kunstgeschiedenis, literatuur, film en sociale theorie. Studenten voortgang in de richting van de voltooiing van een BA scriptie in het vierde jaar, onder begeleiding van een individueel lid van de faculteit. Studeren in het buitenland in Europa (via het ERASMUS-netwerk), of in de Verenigde Staten (bij Bard College of aan haar gelieerde programma's en campussen) en over de hele wereld (in het Bard netwerk of via internationale overeenkomsten uitwisseling Bard College van Berlijn) is mogelijk in de derde jaar. Een stage programma ondersteunt de onderneming van praktische opleiding of werkervaring in elke fase van de opleiding. Taalstudie in het Duits van beginner tot gevorderd niveau is beschikbaar in het hele programma. Alle BA in Geesteswetenschappen, de Kunsten en sociale denken kandidaten moeten intermediaire vaardigheid in het Duits te demonstreren tegen het einde van het tweede jaar.

De mate kwalificeert studenten voor graduate studie of werk in een brede waaier van de geesteswetenschappen en kunst velden.

Degree Eisen en Structuur

bardh02
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
24,500 EUR
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan