Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Environmental Science

Doen onderzoek op een milieu-adviesbureau. Plannen te ontwikkelen om vervuilde grond of water te herstellen. Testen en analyseren van bodem, water en lucht voor milieuverontreinigende stoffen. Als een milieu belangrijke wetenschap bij BVU, bestudeer je de onderlinge relaties tussen menselijke activiteiten en het milieu, en leren van de vaardigheden om te werken in een breed scala van loopbanen in de overheid, industrie, onderwijs en consultancy.

Door middel van cursussen, stages en reizen, zal je de nodige tools om belangrijke kwesties van het milieu aan te pakken, effectief te communiceren, en denken kritisch en creatief te verwerven. U zult ook veldonderzoek worden met behulp van geavanceerde apparatuur terwijl de uitvoering uitgebreide projecten in samenwerking met deskundige docenten. Deze praktische, hands-on ervaringen zullen uw totale leerervaring, verbreedt je perspectief, en je voor te bereiden om te gaan en aan te passen aan de snel veranderende gebied van milieukunde. Er zijn drie tracks in milieukunde bij BVU -, sociale wetenschappen en het behoud onderwijs - zodat u zich kunt richten je studie, pas uw loopbaan, of verder te studeren of professionele school.

Programma Kenmerken

BVU is gelegen aan de oevers van Storm Lake, een 3.200 hectare grote natuurlijke gletsjermeer. Het meer ligt in de buurt van de zuidelijke punt van de Des Moines Lobe, die werd zo'n 15.000 jaar geleden gevormd toen een gletsjer gladgestreken het gebied tijdens het meest recente ijs van de regio leeftijd. De gletsjer liet een landschap rijk aan prairie kuilen en wetlands die dienen als een openlucht laboratorium voor het bestuderen van de dieren en planten die het te claimen als hun habitat. Het meer biedt ook een handige omgeving om zoetwater ecologie en aquatische toxicologie, programma's niet vaak gezien op Hbo-instellingen te bestuderen.

In 2008 en 2009 heeft de milieu-wetenschap programma en de studenten ontvangen subsidies van de Raccoon River Watershed Association om voedingsstoffen effectbeoordelingen te verrichten en wetland evaluatie protocollen te ontwikkelen. Het programma heeft ook twee Veolia-Storm Lake Water Quality Research beurzen aan de aanvullende dataverzameling ondersteunen. Verder onderzoek en stage mogelijkheden bestaan ​​met de Whiterock Conservancy en Leopold Centrum voor Duurzame Landbouw aan de Iowa State University.

Inrichting

De Estelle Siebens Science Center is een 70.000 vierkante meter gebouw met 18 laboratoria en drie onderzoeksgebieden. Als een milieu-wetenschap student, zul je regelmatig toegang tot laboratoria en zal verrichten van onderzoek en experimenten met behulp van state-of-the-art apparatuur eigendom van BVU.

Milieukunde is cross-disciplinair, vaak delen van middelen met de chemie en biologie programma. De Environmental Science programma maakt gebruik van een groot aantal standaard stukken van veldapparatuur voor in het water levende, bodem en plant evaluatie.

Apparatuur beschikbaar voor milieukunde studenten omvat:

 • Nucleaire magnetische resonantie spectroscoop (NMR)
 • Gaschromatografie-massaspectrometer (GC-MS)
 • Confocale microscoop
 • Spectrofotometers
 • Gene geweren
 • Steriele kappen
 • UV en chemoluminescerende beeldapparatuur
 • Kas met drie klimaatkasten
 • Hach testkits
 • Colilert apparatuur
 • ELISA (enzyme-linked immunosorbent assay) kits
 • Garmin GPS en ArcGIS (Geografisch Informatie Systeem) remote sensing technologie
 • Kano's en Johnboats

Zie 9 andere vakken van Buena Vista University (BVU) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019