Read the Official Description

Kies een bacheloropleiding die zal zorgen voor uw succes in de toekomst in de wereld van internationale mode en luxe retail management.

De American Business School in Parijs heeft een programma dat specifiek gewijd aan de internationale mode en luxe retail management, volledig in het Engels gegeven en afgestemd op de Amerikaanse academische standaarden ontwikkeld.

Bachelor's Degree in mode en luxe Retail Management

De Degree

Een 3-jarige Bachelor's Degree Program in Luxe en Retail Management

Het bachelordiploma in mode en luxe Retail Management is een 3 jaar durend Europees bacheloropleiding ontwikkeld op verzoek en met de inbreng van grote luxe goederen en modebedrijven.

Waarom studeren mode en luxe in Frankrijk?

Frankrijk, Global Fashion en luxe Markten

Luxe en Fashion sectoren zijn booming; marktstudies en -onderzoek voorspellen huidige groei te blijven voor de komende 20 jaar en Frankrijk is veruit de marktleider met een aandeel van 29% in deze € 212.000.000.000 mondiale markt zo recent als 2013.

Daarom is het geen verrassing dat Franse luxe en mode bedrijven zijn, en zal blijven worden, een belangrijke bron voor banen in dit gebied wereldwijd.

Een zeer internationale aanpak om u voor te bereiden voor een Global Industry

Het bachelordiploma in mode en luxe Retail Management is tekenend voor onze internationale focus met opleidingen integraal in het Engels en een kosmopolitische studenten en docenten die een ideale multiculturele omgeving waarin voor te bereiden op een carrière in de wereldwijde industrie van mode en luxe bieden. Studie in het buitenland kansen ook mogelijk studenten te verbeteren en hun internationaal perspectief te ontwikkelen.

Ontwikkelen Echte Professionele vaardigheden en expertise

Het curriculum is sterk geprofessionaliseerd, zowel in termen van natuurlijk lay-out en de faculteit (sommige cursussen worden ook gegeven door professionals in de sectoren mode en luxe). Het bevat ook tot 14 maanden van stages en corporate plaatsing tijdens de 3-jaar van het programma, een waardevol leermiddel. Houdt u er rekening mee dat de school organiseert stages en corporate stages in Frankrijk.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by The American Business School of Paris »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
8,700 EUR
Collegegeld: 8.700 € per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum