Bachelor In De Mode Styling & Image Design

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Mode Styling & Image Design

Pearl Academy

Pearl Academy

Dit 4 jaar UG Pathway richt zich op de analyse van het beeld en de ontwikkeling van de stijl. Deze route centra op concepten, vaardigheden en opleiding om een ​​gevoel van stijl te creëren door middel van een afbeelding. Het accentueert de co-relatie tussen denken en opstelling van styling oplossingen op diverse gebieden van de mode, retail, media en entertainment. Deze route biedt ook de industrie stage voor studenten om te zetten in de industrie klaar professionals.

Visagisten, stylisten en imago ontwerpers zijn zeer gewild in de media-industrie. De Fashion Styling en Beeld Ontwerp weg wekt de expertise om de gewenste afbeelding voor beroemdheden, media persoonlijkheden en publieke figuren te creëren.

  • Duur: 4 jaar
  • In aanmerking te komen: 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken
  • TU-accreditatie

Cursusoverzicht

Dit 4 jaar UG Pathway richt zich op de analyse van het beeld en de ontwikkeling van de stijl. De cursus draait om concepten, vaardigheden en opleiding om een ​​gevoel van stijl te creëren door middel van een afbeelding. Het accentueert ook de co-relatie tussen denken en opstelling van styling oplossingen op diverse gebieden van de mode, retail, media en entertainment. De cursus biedt ook de industrie stage voor studenten om te zetten in de industrie klaar professionals.

Visagisten, stylisten en imago ontwerpers zijn zeer gewild in de media-industrie. De Fashion Styling en Image Design cursus inboezemt de expertise om de gewenste afbeelding voor beroemdheden, media persoonlijkheden en publieke figuren te creëren.

De cursus volgt een getrapte aanpak binnen de leerweg in verschillende niveaus van het onderwerp complexiteit en gedifferentieerde gebieden van specialisatie naar een diverse achtergrond, met als doel om de capaciteit, het station en de value-based vakbekwaamheid om voor een gevarieerde situaties aan te pakken in de wereld te prenten werk dat kan worden omgezet in toegevoegde zakelijke waarde, in haar studenten.

Op het oorspronkelijke niveau, het vergemakkelijkt de grondige aanleren van verschillende faculteiten met betrekking tot de manier styling zoals stijl visualisatie en editing, Beeld design & development, make-over, digitale mode styling en sociale media, enz De praktijk van het aangaan van de studenten in de live-ervaringen wordt gestart op het basisniveau, zodat een eerlijke mix van de theoretische, digitale en de praktijk in het leerproces voorziening wordt gegooid. Het vermogen van de studenten loopt van conceptontwikkeling van ideevorming, verhaal / blik realisatie, de integratie van thema, merkimago, trends en de invloed van de toepassing en de productie haalbaarheid.

Tijdens het midden fase van de cursus worden de studenten de kans krijgen om te ervaren het leren buiten de Academie grenzen, door middel van interactie met experts in design en kunst aanverwante gebieden en bekende professionals uit de mode styling, image design, media, bloggen en het verzorgen industrie. Ze worden blootgesteld door middel van de industrie bezoeken aan mode studio's, haarstyling en make-up boetieks, reclamebureaus, fotografie & filmstudio's en fashion retail markten om de context van hun leerproces en de uiteindelijke toepassing te begrijpen.

Op weg naar het hogere niveau van de opleiding, de levering te ontwikkelen zelfstandig leren en cross-cursus interactie - interdisciplinaire leren wordt bevorderd door middel van onafhankelijke projecten die in staat zal stellen de studenten om als zeer competente professionals in staat de besluitvorming af te studeren als hands-on competenties geschikt de Fashion etiketten en labels, Retail kledingmerken, Gedrukte media, elektronische media, corporate & organisaties, Forecasting Agencies, Mode of entertainment media, Enterprise.

Jobmogelijkheden

  • Fashion Stylisten en Image Designers
  • Brand Stylisten
  • styling coördinatoren
  • Stylisten in Advertising
  • Stylisten in de televisie-industrie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - New Delhi, Delhi
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Noida, Uttar Pradesh
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates