Bachelor in de moderne vreemde talen en literatuur (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de moderne vreemde talen en literatuur (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

DOELEN

 • Goed, basiskennis van de theoretische taalkunde en in de Italiaanse taal- en letterkunde
 • Voltooi geschreven en gesproken bekwaamheid in ten minste twee vreemde talen naast Italiaans, evenals een kennis van het culturele erfgoed van de landen (waarvan er één moet een taal die wordt gesproken in de EU) waar deze talen worden gesproken
 • De mogelijkheid om de hoofdcomputer systemen
 • Om geschikte beroepsopleiding voor de toelating tot gespecialiseerde cursussen voor het onderwijs in vreemde talen op verschillende schoolniveaus te bieden.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

 • De werkgelegenheid in de publieke en private bedrijven die zich bezighouden met het buitenland
 • In nationale, internationale en overheidsinstellingen maken met samenwerking en ontwikkeling
 • In uitgeverij, communicatie, radio en televisie, journalistiek
 • Publieke en private bedrijven die actief zijn in de toeristische sector.

CURRICULA

 • Verre Oosten culturen en literaturen
 • interculturele Processen
 • Taal- en letterkunde
 • Toerisme en Cultuur

ENTRY PROEVEN

Een vermelding test zal worden gehouden tot een niveau van studenten voor elke taal te beoordelen (Italiaans en Engels / Frans / Duits / Spaans).

Diensten voor de opleiding

Toelating

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school. Studenten in het eerste jaar van hun opleiding vereist een niveau van geschreven en gesproken vaardigheid in de gekozen vreemde talen die gelijk is aan de Raad van Europa Common European Framework A2-niveau te hebben bereikt, om te kunnen totale competentie te bereiken in beide talen.

On-line zelftests

Op de universiteit website on-line vreemde taal tests beschikbaar zijn (Frans, Engels, Spaans, Russisch en Duits) en een voldoende verklaart dat de studenten heeft de taalkundige vaardigheden die nodig zijn om de lessen aangeboden door de Faculteit vreemde talen en volgen literatuur.

Het overbruggen van cursussen

Studenten die niet aan de vereiste norm in een van de gekozen als een fundamenteel onderwerp talen zijn verplicht om de relatieve intensieve voorbereidende cursus die wordt gehouden van september-oktober bij te wonen. Studenten die niet aan de norm in beide talen gekozen zullen hun kennis verder met behulp van de leermiddelen worden aangeboden door het Universitair Talencentrum.

Studiebegeleiding

De afdeling biedt een tutoring dienst ter ondersteuning van nieuw ingeschreven studenten, begeleiden en adviseren in hun leeractiviteiten en hen te helpen hun plan studies te beslissen.

Erkenning van certificaten

Als bewijs van de bevoegdheid in een vreemde taal verkregen tijdens de laatste vijf zonne-jaar worden erkend. Dit geldt voor het Frans (DELF, DALF), Engels (PET, Trinity, FCE, CAE), Russisch (TBU, TRK), Spaans (DELE) en Duits (ZD, ZDIB, ZMF). Het certificaat waaruit blijkt dat computervaardigheden (ECDL- European Computer Driving Licence) wordt ook erkend.

Deze school biedt programma's in:
 • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan