Bachelor In De Moderne Vreemde Talen Onderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Moderne Vreemde Talen Onderwijs

Oral Roberts University

Converseren vloeiend, effectief en probleemoplossend communiceren in diverse culturen, beroepen en sociale instellingen in woord en geschrift andere talen dan het Engels op alle niveaus, lokaal, nationaal en internationaal, zijn de doelstellingen van de Modern Language afdeling ORU. In elke vreemde taal cursus aangeboden door de afdeling, ontwikkelen studenten hun buitenlandse taal taalkundige vaardigheden en hun kennis en begrip van de geschiedenis en de cultuur van de mensen die die taal spreken verdiepen. In alle fasen van hun studie, worden de studenten aangemoedigd om manieren om hun engagement toepassing op Jezus Christus aan de situatie van de mensen wiens taal zij studeren ontwikkelen.

De Modern Language afdeling biedt majors in het Frans en Spaans en Moderne Vreemde Taal Onderwijs (K-12). Minderjarigen zijn beschikbaar in het Frans, Hebreeuws en Spaans. Alle buitenlandse taal majors worden aangemoedigd om deel te nemen aan een studie in het buitenland programma tijdens hun junior jaar. Studie in het buitenland cursussen bieden interessante mogelijkheden om waardevolle culturele inzichten evenals verdienen academische taal krediet.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de studie van een vreemde taal verhoogt en verhoogt de faciliteit met de eigen moedertaal en je algehele cognitieve vaardigheden. Moderne taal majors op ORU zijn geen uitzondering en typisch zijn extravert, goede communicators en bezitten verhoogde cognitieve flexibiliteit.

MFLE Major

Studenten op zoek naar licentiestatus om les te geven op de K-12 levels zijn er twee mogelijkheden: de voltooiing van de moderne taalonderwijs groot, wat leidt tot de standaard certificering, of de voltooiing van een andere grote in de moderne afdeling vreemde talen, wat kan leiden tot alternatieve certificering.

De MFLE belangrijk bij ORU zal deelnemen aan zowel moderne taal en opleidingen. Klassen onderzoeken Bijbelse principes van het onderwijs evenals de concepten die nodig zijn voor het leren van talen, instructie en de historische achtergrond van het onderwijs van moderne taal. Studenten deelnemen aan discussies over vreemde taal in de lagere school, immersie-programma's en de huidige kwesties met betrekking tot de middelbare school programma's.

Uitkomsten

De vaardigheid van de vreemde taal vloeiend zorgt voor verhoogde verhandelbaarheid en verhoogt de potentiële salaris in de internationale zakenwereld. Met een grote in de Franse taal kunt u zich verheugen op een loopbaan in: - Onderwijs in het basis- en secundair niveau - Internationale en internationale bedrijven - De reisbranche als agenten en vertegenwoordigers - missies over de hele wereld - Overheidsinstellingen - Vertaaldiensten - Buitenlands nieuws tolken en analisten - Buitenlandse Dienst als bibliothecarissen, docenten en professoren - Strijdkrachten taalkundigen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan