Lees de Officiële Beschrijving

muziek-

De Bachelor of Music (BM) -programma is een 12 kwart full-time programma. Drie majors zijn beschikbaar voor de BM graad, muziek, Muziek Productie en Compositie. The Music Prestatie belangrijkste biedt accenten in gitaar, bas, drums, en Vocal. The Music Production belangrijkste biedt een nadruk in Music Producing & Recording, en samenstelling Major biedt een nadruk in Songwriting.

messing

LACM is er trots op zijn nieuwe Brass en houtblazers afdeling te introduceren. De Blaasinstrumenten belangrijke bereidt trompet, trombone en saxofoon spelers voor een goed afgeronde carrière die live performance, studio-opname, compositie, arrangement en licenties opgenomen. Het biedt ook voor de prestaties kansen in big band, grote en kleine ensembles en prestaties combo's die het mogelijk maken de studenten om hun persoonlijke sound als speler te ontwikkelen.

Wekelijkse masterclasses zijn verplicht en geeft studenten toegang tot leren van de legendarische artiesten. Gastdocenten worden met de hand geplukt van de grootste namen in de studio-industrie. Leren om meer dan "overleven" in deze industrie te doen, kom 'bloeien' bij LACM. Debuts Fall 2015 De cursussen zijn speciaal gesequenced om te maximaliseren leerpotentieel door het programma. Elke cursus voldoet aan voor het aantal studiepunten vermeld elk kwartaal. Houdt u er rekening mee dat Ensemble Workshop (EW) credits kan variëren op basis van de inschrijving per klas. Elk programma omvat een verschillende hoeveelheid intensieve studie: AA Program (6/4) en Diploma Program (4/4).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Los Angeles College of Music »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019