Bachelor in de muziek: de nadruk in de muziek produceren en opnemen samenstelling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

muziek-

De Bachelor of Music (BM) -programma is een 12 kwart full-time programma. Drie majors zijn beschikbaar voor de BM graad, muziek, Muziek Productie en Compositie. The Music Prestatie belangrijkste biedt accenten in gitaar, bas, drums, en Vocal. The Music Production belangrijkste biedt een nadruk in Music Producing & Recording, en samenstelling Major biedt een nadruk in Songwriting.

productie

Zo veel als het gaat over compositie, songwriting, engineering en het regelen, muziekproductie is echt over het beheren van een proces. De Music Producing & Recording belangrijke leert de studenten de historische en technische achtergrond die ze nodig hebben om te concurreren in de wereld van de productie, maar ontwikkelt ook de nodige instrumenten en technieken die nodig zijn om ideeën te nemen naar het volgende level. The Music Producing & Recording Major bereidt u om effectief alleen of in groepen werken, met elementen van elk facet van de productie onder de knie, met ervaring in het werken zowel op LACM's state-of-the-art "Garage Recording Studio" aan LACM en "The hobby Shop "studios eigendom en beheer van het programma lid van de faculteit en multi-platina verkopende producer Andrew" Mudrock "Murdoch. LACM is in het voordeel dat het zich in de omgeving van Los Angeles, omdat het de toegang tot de drukste productie gemeenschap in de wereld heeft.

De cursussen worden speciaal gesequenced om te maximaliseren leerpotentieel door het programma. Elke cursus voldoet aan voor het aantal studiepunten vermeld elk kwartaal. Elk programma omvat een verschillende hoeveelheid intensieve studie: Bachelor Program (12/4), AA Program (6/4) en Diploma Program (4/4).

Laatst bijgewerkt op mrt 2016

Over de school

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Lees meer

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Lees Minder