Bachelor in de muziek: de nadruk op gitaar prestaties

Algemeen

Beschrijving van opleiding

muziek-

De Bachelor of Music (BM) -programma is een 12 kwart full-time programma. Drie majors zijn beschikbaar voor de BM graad, muziek, Muziek Productie en Compositie. The Music Prestatie belangrijkste biedt accenten in gitaar, bas, drums, en Vocal. The Music Production belangrijkste biedt een nadruk in Music Producing & Recording, en samenstelling Major biedt een nadruk in Songwriting.

gitaar

De gitaar is een van de meest populaire instrumenten in de geschiedenis, maar is ook een van de moeilijkste instrumenten onder de knie. Als u wilt een merk te maken als gitarist in de toeren en studio werelden, moet u een uitdagende combinatie van harmonie, lezen, ritme spelen, solo en begeleiding vaardigheden onder de knie, samen met toegang tot een breed scala van stilistische woordenschat .

Onze Guitar prestaties curriculum benadrukt al deze terwijl je nog aan te moedigen om uw unieke stem uit te drukken. Het middelpunt van uw leren regime is live optreden in ensemble workshops vrijwel elke dag. In tegenstelling tot de meeste andere programma's gitaar, krijgt u toegang tot enkele van de meest vooraanstaande professional werkzaam gitaristen in de wereld hebben en leren om zowel het podium en opnamestudio beheersen.

De cursussen worden speciaal gesequenced om te maximaliseren leerpotentieel door het programma. Elke cursus voldoet aan voor het aantal studiepunten vermeld elk kwartaal. Houdt u er rekening mee dat Ensemble Workshop (EW) credits kan variëren op basis van de inschrijving per klas. Elk programma omvat een verschillende hoeveelheid intensieve studie: Bachelor Program (12/4), AA Program (6/4) en Diploma Program (4/4).

GUITAR PROGRAM MASTERCLASS gasten behoren:

  • Tariqh Akoni (Josh Groban, etc)
  • Mike Miller (Chick Corea, etc)
  • oz Noy
  • Peter Bernstein (Diana Krall, etc)
  • Zane Carney (John Mayer, etc)
  • Larry Koonse
  • Rich Hinman (Sara Bareilles, etc)
  • Brent Paschke (Pharrell Williams, etc)
Laatst bijgewerkt op mrt 2016

Over de school

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Lees meer

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Lees Minder