Bachelor In De Muziek Kunst

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Muziek Kunst

Oral Roberts University

De Music afdeling van ORU legt een sterke nadruk op het bijbrengen van de muziek van het verleden, heden en toekomst perspectieven aan haar studenten binnen een christelijke, charismatische omgeving. Als onderdeel van het lopende proces om een ​​uitgebreide undergraduate basis te leggen in de muziek, de muziekafdeling doeleinden: - Zorg voor mogelijkheden voor studenten om hun muziek capaciteiten en interesses te ontwikkelen door het gebruik van muziek als socialiserende kracht, als een hulpmiddel om medelevend begrip van zichzelf en hun omgeving en als een laan van zelfexpressie - Stimuleer een appreciatie en liefde voor muziek door de studie van de verschillende disciplines - Ontwikkelen van technieken voor de rijpere evaluatie van muzikale standaard

Muziek Arts Major

De muziek kunst belangrijkste is ontworpen voor muziek geleerden verlangen om hun fundamentele kennis van de geschiedenis en de ontwikkeling van de muziek en de progressie van muziekstijlen te verhogen. Studenten kiezen van de muziek kunsten belangrijkste concentreren hun studie hetzij in kunst of technologie.

Concentratiegebieden

Arts Deze concentratie benadrukt algemene studies in muziek met een toegepaste gebied van studie. Studenten kozen hun toegepaste gebied van muziek studie uit de volgende opties: - Voice - Brass - trompet, trombone, hoorn, bariton, tuba - Strings - viool, altviool, cello, contrabas - Houtblazers - fluit, hobo, klarinet, saxofoon, fagot - Percussie - Gitaar - Harp - Basgitaar - Toetsenbord - piano, orgel

Wekelijkse deelname aan zang, keyboard, orkestrale instructie of een audio workstation les is een integraal onderdeel van deze concentratie. Daarnaast studenten deelnemen aan een diepgaande studie gericht op de geschiedenis van de westerse muziek en de ontwikkeling van stijlen en de literatuur van de muziek in Europa en Amerika.

Technologie Studenten van de technologie concentratie selecteren zal een solide basis van opname-technologie te ontwikkelen en toegepaste theoretische studies. Voortbouwend op dit fundament, studenten één semester van hun junior jaar op de Opname Workshop in Chillicothe, Ohio. Dit educatieve complex is gespecialiseerd in training geluidstechnici, het aanbieden van ORU muziek kunst majors een uitstekende gelegenheid om ervaring op hun vakgebied te krijgen.

Platengiganten moet continue groei in het vermogen aan te tonen. Overwegingen worden regelmatig gepresenteerd, bieden studenten mogelijkheden te verschijnen als solisten. Zoals met alle ORU senioren, zijn muziek majors verplicht om een ​​hoogtepunt activiteit voorbereiden: een overweging, een project of een paper. Deze activiteit wordt geselecteerd met de richting van hun adviseur volgens de specifieke muziekprogramma ingeschreven.

Uitkomsten

Met een diploma van de ORU muziekafdeling u zal worden uitgerust voor het onderwijs in de openbare en particuliere scholen, onderwijs in eigen studio's, en die bij de professionele muziek organisaties, die werkzaam zijn in aanverwante muziek velden en ministeries kerk. Daarnaast zal je een voldoende achtergrond voor verdere studie in graduate schools verwerven.

Toelating tot de muziek-programma vereist een aparte applicatie met de Music Department en een auditie. Aanvragers worden in kennis gesteld van hun aanvaarding van de universiteit door het Admissions Office; zij zullen geïnformeerd worden over de aanvaarding als een belangrijke muziek door de afdeling Oude Muziek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan