Bachelor in de muziek onderwijs

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de muziek onderwijs

North Park University

Bachelor of Music Education

Als je van muziek en dromen van een carrière waar je anderen kan inspireren om je passie te delen, zal een diploma in het muziekonderwijs krijg je het juiste pad begonnen naar beneden. Je zult je leerlingen te begeleiden naar een liefde voor muziek, hen te helpen het vertrouwen te winnen en hun fantasie-dingen zullen ze niet uit wat toekomstige carrière die zij nastreven gebruiken uit te breiden. Muziek opvoeders werken in de openbare en particuliere scholen, op alle niveaus rang, alsmede bij maatschappelijke organisaties, kampen, kerken, en als prive-instructeurs.

Waarom North Park?

Word een uitstekende leraar terwijl honen je eigen muzikale talent door Noord-Park's muziek en onderwijsprogramma's. U vindt de essentiële training die je nodig hebt in beide disciplines van de faculteit, die u begeleiden als u uw eigen academische en professionele doelen te bereiken ontvangen. Adviseurs van zowel de School of Music en de School of Education zal samen met u naar de beste ensembles halen voor uw talent en match je met de klas ervaringen het meest geschikt voor uw doelen. Als je afgestudeerd bent, word je gecertificeerd om muziek aan studenten in de rangen kleuterschool leren door middel van twaalf.

Carrière In Muziek Onderwijs

 • Elementaire muziek specialist
 • Midden / middelbare school vocale directeur
 • Midden / high school band directeur
 • Midden / middelbare school orkest directeur
 • Professionele muzikant
 • Kerkmusicus
 • Private muziekleraar

Prestaties Kansen

Als lid van een van North Park handtekening ensembles u het hele jaar zullen voeren on- en off-campus. Speciale jaarlijkse evenementen, zoals het Festival of Lessons en Carols, Chamber Music Showcase Competition, en Opera / Oratorio.

Klaslokaal Experience

North Park's muziekonderwijs programma maakt gebruik van de middelen van alle ons onderwijs graden om u vroeg in echte klaslokalen en vergemakkelijkt uw overgang van waarnemer tot student leraar. Hier is de progressie:

 • Gerichte waarnemingen als onderdeel van de werkwijzen natuurlijk
 • Leraar Aiding: observeren en te helpen leraar / studenten (50+ uur)
 • Mini-Teaching: bereiden en te leren een les per dag (7 weken)
 • Student Teaching: full-time onderwijs (10-16 weken)

Kies een Teaching Specialisatie

Als muziekonderwijs belangrijk, zult u cursussen voor te bereiden u om les te geven in alle instellingen-koor, instrumentaal, en algemeen. Op basis van uw eigen primaire instrument of stem, dan heb je ook een gebied van het onderwijs specialisatie te kiezen, ofwel instrumentale of voice / piano, hoewel uw certificering uitgebreid zal worden. Alle muziek onderwijs opties dragen evenveel krediet en ervaring met lesgeven eisen voor het afstuderen en certificering / licenties.

Community Partnerships

De School of Music partners met de People's Music School, een Chicago organisatie aanbieden van gratis muziek onderwijs aan kinderen, op de UWE Project, een programma dat gratis orkestrale naschoolse muziek onderwijs biedt. North Park studenten besteden tijd lesgeven muziek in het nabijgelegen openbare scholen, het verkrijgen van waardevolle ervaring en begeleiding van jonge musici.

Certificaat in Music voor sociale verandering

Deze nieuwe undergraduate-certificaat is de eerste in zijn soort in de natie, het verstrekken van voorbereiding op North Park muziek majors om les te geven via de El Sistema-geïnspireerde filosofie van muziek instructie. Dit certificaat geëvolueerd van een lopende samenwerking met The People's Music School, en is verkrijgbaar in combinatie met een muziek opleiding.

Programma-eisen

 • 59 uur van de belangrijkste cursussen
 • 35 uur van het onderwijs cursussen
 • 40 Core Curriculum credits
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan