Bachelor in de muziek prestaties

Millikin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de muziek prestaties

Millikin University

Hoogtepunten programma

De Bachelor of Music in Music Prestaties ontwikkelt uitmuntendheid in de muziek prestaties en bereidt je voor op een carrière als professioneel muzikant of voor de particuliere onderwijs van de toegepaste muziek. Toegepaste gebieden omvatten: piano, zang, gitaar, viool, altviool, cello, contrabas, fluit, hobo, fagot, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, tuba en slagwerk. Deze graad biedt mogelijkheden om een-op-een pedagogische instructie uniek zijn voor uw instrument of stem en ontvangen, een junior en senior overweging, en neem gevorderde cursussen in muziektheorie en musicologie. Daarnaast zullen de studenten professionele ervaringen te ontvangen via het onderwijs in de Millikin Universiteit Voorbereidende Department, stages en service learning projecten en mogelijkheden om te werken als professioneel muzikant in gebied ensembles.

Aandachtsgebieden

Er zijn drie gebieden van de nadruk die u kunt kiezen uit in dit programma.

  • Vocale prestaties
  • Instrumental Prestaties
  • Pianospel

Leerdoelen voor dit programma

  • Ontwikkelen rigoureuze prestaties competentie (solo en ensemble)
  • Ontwikkel uitgebreide kennis van de geschiedenis, theorie en het uitvoeren
  • Leren pedagogie en literatuur voor het specifieke toegepaste prestaties gebied

Een Passie, Vele opties

De Millikin Music afdeling biedt vele mogelijkheden voor muziek liefhebbers om hun vaardigheden groeien en hun carrière in de muziek industrie. Wij bieden vijf opleidingen, een minderjarige, en tal van instrumentale en vocale bands en ensembles. Of u nu nastreven van een full-time carrière in de muziek of gewoon op zoek naar uw vaardigheden uit te breiden door middel van betrokken in een ensemble, we hebben opties die past bij uw behoeften en interesses.

Steekproef Plan van Studie

Dit plan van de studie toont de verschillende vakken die je zou kunnen nemen als student in deze belangrijke. Dit wordt eenvoudig gepresenteerd om een ​​realistisch voorbeeld van uw cursussen te bieden. Zodra je je inschrijft bij Millikin, zal een faculteit adviseur u door het proces van het selecteren van cursussen die u zullen helpen afstuderen op tijd van dit programma. Hoewel dit voorbeeld toont een plan van onderzoek dat acht semesters omvat, academische pad elke student is uniek en uw tijdlijn kunnen er anders uitzien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Decatur, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Decatur, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan